Egy Ukrajnában élő édesanya szerint orosz katonák tűz alá vették az autójukat – amelyben gyerekek is tartózkodtak számol be róla az Index.

Tüzet nyitottak egy gyerekes orosz családra az oroszok – náciknak hitték őket
Kép: Twitter

Tatjána Vlasenko az NBC Newsnak mondta el a történetüket. Férjével, 16 éves lányukkal és 8 éves fiukkal az egyik Kijev közeli faluból, Vorzelből menekült a fővárosba, miután a községet lebombázták az oroszok.

Menekülés közben az egyik ellenőrző pontnál az orosz katonák megállították őket. Akkor a férje megkérdezte, hogy továbbhaladhatnak-e, mire az oroszok visszakérdeztek, hogy miért beszél ilyen jól oroszul. Ennek oka, hogy a család orosz, csak Ukrajnában él.

Meg voltak lepődve azon, hogy oroszul beszélünk egymás közt [...]. Én pedig azt mondtam nekik: az agyatok tele van Putyin propagandájával, itt nincsenek nácik

– idézte fel az asszony a párbeszédet.

A katonák ezután átengedték őket, de miután pár métert haladtak, tüzet nyitottak rájuk. A nő erre azt kiabálta nekik, hogy a gyerekek is velük vannak, de a katonák tovább tüzeltek. Többek közt a lányukat is eltalálták, neki a térdén hatolt át egy golyó, ami miatt elvesztette az eszméletét. Először azt hitték róla, hogy meghalt. Egyedül a 8 éves fiuk úszta meg az esetet sértetlenül, akit a nővére fedezett a testével.

Csodával határos módon élték túl az incidenst, mivel az összes golyó a lábukon találta el őket. Az oroszok végül abbahagyták a tüzelést, miután rájöttek, hogy civilek. Ezután a helyszínen ellátták a sebeiket, miközben az egyik katonatiszt azt mondta nekik:

Sajnálom, hogy ezt tettük, de azt a parancsot kaptuk, hogy mindenre lőjünk, ami mozog. El sem tudja képzelni, hány ilyen autó van, tele nácikkal, akik merényletet akarnak végrehajtani ellenünk.

Forrás: Index

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Mikor jönnek rá ezek az agymosottak, hogy ők a nácik. Putyin idáig juttatta a népét. Orbán még csak 12 éve másolja őt, a magyarok egyelőre nincsenek ezen a szinten, de csak idő kérdése.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lemon tree
@division:Ja, és ne akard, hogy felálljak a fotelből. Ha én felállok a fotelből, akkor lesz vége a világnak - ebben a formájában.
Isten a tanúm !!!
134.bátor
@Borsó: Igazad van,de szerintem egy fideszes bármikor kèpes volna egy " lipsit"( îgy îrják), szemrebbenès nèlkülmegölni.@Borsó
134.bátor
Való igaz,hogy több sebből vèrzik ez a " törtènet"
division
@lemon tree: Kár, hogy gyenge volt az az örvény...:-))
Emmersson71
@Borsó: Soha! Az idióta, aki a forgalommal szemben halad, azt hiszi, a többiek a szabálytalanok :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.