Az amerikai elnök igen komoly aggodalmaknak adott hangot.

Vlagyimir Putyin orosz elnök hazudott, amikor azt állította, hogy Kijevnek kémiai és biológiai fegyverei vannak. Az, hogy erről beszélt, azt mutatja, hogy ő maga fontolgatja kémiai és biológiai fegyverek bevetését az ukránok ellen

– jelentette ki Joe Biden amerikai elnök egy üzleti kerekasztal-beszélgetésen a The Guardian szerint. Biden az állításait nem támasztotta alá bizonyítékokkal, de a korábbi amerikai előrejelzések az orosz invázióról helytállónak bizonyultak.

Biden attól tart, Putyin kémiai és biológiai fegyvereket vetne be a közeljövőben

Fotó: SERGEI GUNEYEV / SPUTNIK / AFP

Jen Psaki, a Fehér Ház szóvivője a Twitter közösségi oldalon azt írta, hogy

“most, hogy Oroszország hamis vádakat fogalmazott meg, és úgy tűnik, Kína is átveszi ezt a propagandát, figyelemmel kell kísérnünk a vegyi vagy biológiai fegyverek esetleges orosz bevetését Ukrajnában”.

Forrás: 24.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Emlékeztetném a" vén hülyézőket"- bár nem oly régen volt, hogy február 20.-án még arról irkáltatok, hogy hülye az usa, hülye a cia, hülye Biden, mert Oroszország/putyin nem fogja megtámadni Ukrajnát. Élen járt ebben a fideSS 5-ös számú tagkönyvének aranyszájú tulaja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Eladott Ország: Na akkor egy nagyon "felvilágositó" irás- sok olyan információval, ami nem volt nyilvános. És csak felvetődik a kérdés: mi történt orbán és putyin között 2009-ben?És, melyek azok az információk amelyekkel orbán rendelkezett putyin készülődéséről, és a szövetségeseink nem.
huppa.hu/szele-tamas-haboru-es-%cc%b6b%cc%b6e%cc%b6k%cc%b6e%cc%b6-bukas/
Eladott Ország
"A háborút nem azért vívjuk, hogy megnyerjük, hanem hogy folyamatos legyen .A modern hadviselés legfontosabb célja az elért eredmények elpusztítása... " ( Orwell)
pbs.twimg.com/media/EqehJBjXcAAX47V?format=jpg&name=small
Nyírfa
@kereső: 12.21

Őszintén nem értem Kunhalmit. 2018-ban a Szabadság-híd lábánál Karácsony Gergellyel az oldalán olyan meggyőző erővel kiáltotta, hogy felszántják az egész országot, hogy, ha nem is bíztam az egyértelmű győzelemben, de úgy gondoltam, fej-.fej melletti eredmény fog születni. Nagy valószínűséggel egyik párt sem kerekedett felül, de, hogy 2/3-a nem lett a fidesznek, az holt biztos. Na mindegy, csak azért elevenítettem fel az emlékeimet, mert az volt az utolsó alkalom, hogy Kunhalmiban a szocik egy lehetséges vezetőjét láttam.
Nyírfa
@Eladott Ország: 13.45

Nem racionálisat akartál írni?
Nyírfa
@kereső: 14.35

És ebben vett vagy akart részt venni Orbán. Biztos, hogy tudott a hosszú távú tervekről. Hát, nem egy okos ember. De mindennek eljön a maga ideje, így a bukásnak is, ami kikerülhetetlen és végleges.
Vajon Erdogan le tudja-e vonni magára nézve a putyini minta konzekvenciáit.
Én Kínában előbb vártam forradalmat mint Oroszországban, de, lehet, hogy Putyin gondoskodott az elsőbbségről. Az egyetlen bizonytalan faktor az idő.
ómió
Csak nála nem "kereshetitek", mint anno Szaddámnál! Igaz, öreg szenil!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.