Trevor Kadier kanadai tábornokot akkor fogták el amikor épp megpróbált megszökni Azovstal kohászati ​​üzem területéről. Trevor Kadier tábornokot orosz katonák tartóztatták le, információk szerint a tábornok vezette az Első Biolaboratóriumot, ahol 18 ember dolgozott egy halálos vírus létrehozásán - írta a Pravda.ru. A tábornokot már elvitték Moszkvába. A közösségi oldalakon új

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Azért ez egy termetes kacsa, bandzsa is egy hangyányit ! Mi a tetút keresett volna egy spéci labor vezetője az Azovsztal pinyőjében ? Ilyenkor !
magyar1
Na majd még Putyin megtalálja ki csinálta a halálos vírusokat!
kereső
Hazug disznók-és szégyen, hogy a magyar médiát igy eláraszthatják az orosz hazug propaganda hiroldalak. Nyaomják, tolják a magyar kormány segitségével az orosz hazugságokat,a putyini doktrinát. Felvetődik a kérdés- Magyarország még szuverén állam-e, vagy már Oroszország érdekszférája, és orbán már putyin bábja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.