Jakab Péter nyelve beakadt, berúgott a napon és részegen nézi a disznókat, arról értekezve, hogyha megfogja a farkát, szerencséje lehet. Nem tudja, hogy ez kell-e neki. A pár másodperces videón jól látszik, hogy Pétert megsütötte a nap. És az alkohol felülkerekedett ereiben.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Ezen a videón nem látszik jakab részegsége,viszont a durbincs beírásai egyértelműen arra utalnak,hogy durbincs egy szellemifogyatékos
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Azt a disznóólat, amelyiket Orbán takarított ki?
Clavigo
@CsipkeRózsa: A putris életében nem takaritott disznóólat ...Hülye volt ahhoz is ..A kőbányász párttitkár fater nem véletlenül rugdosta ezt a majmot,,süldő korában ..
kisfalud
Félreérted halfarok, a Jakab csak szeretett volna pertuba lenni a cocával, úgy mint a Dakota, de őt nem fogadta el a coca, mivel nem közülük való. Durbi neked sincs sok esélyed nála, mert ellentétben veled a coca egy intelligens állat.
kisfalud
@durbincs: Na ugye a coca nem áll veled szóba, de ne keseregj! Fogadd el az ajánlgatott IQ-t, mert ha megcsinálnád a tesztet fele sem lesz...
kisfalud
@durbincs: Az még mindig jobb mint ahogy te jártál a körülmetéléssel...
kisfalud
@durbincs: Ezt meg hogyan találtad ki, segített a tibi? Ja az amennyi észt át tud neked adni azzal nem sokra mész, kifele törlöd meg a lábad a főnöködtől elfele...
kulabombaafityiszre
Ezen a videón nem látszik jakab részegsége,viszont a durbincs beírásai egyértelműen arra utalnak,hogy durbincs egy szellemifogyatékos
kisfalud
@kulabombaafityiszre: ma 15:31. Bizony szegény, ha olyan messze lakna, mint amilyen hülye, sosem érne haza.
kulabombaafityiszre
@kisfalud: ma, 15:35
Igazad van ,de sajna ki kell ábrándítsalak,mert durbincs már olyan hülye,hogy a szomszédból sem talál haza.Vezető kötélen van a ház előtt kicövekelve,mert így nem tud elkóborolni,mint a marhák,pedig ő egy
(marha)halfarok:))
kisfalud
@durbincs: halfarok kolléga, mitől lennék rasszista, sosem ordítottam tele a fórumot, ahogy te és náci barátaid a Soros féle antiszemita töltetű rágalmakkal! Ráadásul nem én hiteleztem a franci náci néninek egy kis választási pénzt, a "Lőrinc bankjából" ami ugye beavatkozás más országok belügyeibe. A dolog pikantériája, hogy a megbízóid hadseregnyi kormányzati korifeusainak, beleértve Orbánt is, ő a nevelőapja.
verőce21
Megerjedt a dobozos tej? Jákób! te még inni sem tudsz rendesen...!
kulabombaafityiszre
@durbincs: június 16., 16:51
Mi van faszszopó fáj az igazság.Ez van,
nezelodo
Remélem a Jakab ezt a Bedét a Vadhajtásokkal együtt a bíróságon ízekre szedi és olyan üres lesz a zsebe az ítélethirdetés után mint a feje, ahol az agyának kellet volna csírázni, amikor az ideje volt.
Azt pedig nem igazán értem, hogy aki a megbízást adja a gyalázkodásra nekik, miért teszik, hiszen nem szorul rá, a perlementi győzelmüket a holdon kukkoló marslakók is látják, miért vállalják be ezt a stílust. Aztán meg vannak sértődve, hogy a megsarcolt légitársaság feje ugyanilyen stílusban szól vissza, mert ő is olvassa, hogy a fiuknál ilyen a keresztényi diplomatikus nyelvezet.
nezelodo
@durbincs: Zsolti, sajnálnálak, de tudom, mindig találsz segget, akármilyen színezetű is az, hogy nyaljad. Most éppen itt ragadósabb a végtermék, hát odatapadtál. Basszus, ha szárad, és nem ereszt mi lesz?
nezelodo
@durbincs: Na még mindig nem fogad el a coca cimbijének? Szomorú, pedig a Viktorral pertuban van! Pedig szegény coca ha tudná, már szaftos pörkőltként tunkolta képzeletben a lábasból..
Sámannus
A minyistráns elnök úr is óbégázta ki hágta meg a fehérvári jányokat.
percsi
@nezelodo: "Remélem a Jakab ezt a Bedét a Vadhajtásokkal együtt a bíróságon ízekre szedi és olyan üres lesz a zsebe az ítélethirdetés után mint a feje,..."
Ehhez független bíróságnak kellene lenni!
terlasz
Jó sok alamizsnát gyűjtöttünk szegény Durbincsnak. Ennyi válaszadási lehetőség nem kis segítség egy megélhetési nyelvésznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.