Égő búzamezőkkel és elpusztított rakétarendszerekkel zakatol tovább a háború július elején. Egyik legérdekesebb hír: Egy török Bayraktar TB2-es drón egy hivatalos bemutatón a litvániai Siauliai légibázison július 6-án. Több száz litván összeállt, hogy egy katonai drónt vásároljanak Ukrajnának – így vállalva szolidaritást a háború sújtotta országgal, írja a Sky News. Az akciót a Laisves TV (Szabadság TV) litván internetes műsorszolgáltató alapítója indította még május 25-én, és több NATO-tagország polgárainak adományaival kiegészülve 5,9 millió euró (kb. 2,4 milliárd forint) adomány jött össze. Később a török gyártó bejelentette, hogy ingyen odaadja a harci eszközt.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Putyin egy totál idióta. Az ő üldözési,és egyéb mániái miatt döntöttek romba egy országot. Ki a büdös nyavalya támadta volna meg a ruszkikat?De ennek az elmeroggyantnak ez volt a fő mániája,és a területszerzés. Utálom az erőszak minden formáját, de nagy jót tenne a világgal,ha valaki likvidálná ezt az idióta barmot. De mekkorát fog szívni, mert amit baromira nem akart,azt ő provokálta ki, hogy a leghosszabb határa mentén végig ott lesz a NATO, és már a nyáron belépnek a finnek és a svédek.
Eladott Ország
Az orosz ENSZ nagykövet még hozzáteszi, hogy meg se támadták Ukrajnát. Papagájos Petya halottam nálatok is van busójárás. Nézd ilyen az oroszos Bucsai járás.
uploads.disquscdn.com/images/bd9d455fc94494a61002a71151bce4fad9778ab7647897b9003814c153fa03c2.jpg?w=800&h=1120
Sámannus
@Eladott Ország: Nem ez a fazon a köpőcsésze a sarokban amikor nyugatra látogat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.