Lehetetlen leszállítani a Kanadában megjavított turbinát az Északi Áramlat-1 gázvezeték portovajai kompresszorállomására az Oroszország ellen bevezetett kanadai, uniós és brit szankciók, valamint a Siemens szerződéses kötelezettségeinek megszegése miatt - tudatta az orosz gázipari vállalat Telegram-csatornáján.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyar1
Hihetetlen hülyék! A Siemens miért nem szállítja a megjavított turbinát? Talán nem akarnak a német népnek gázt biztosítani?
Saját népüket fagyasztják meg?
kereső
@magyar1: Miért is??, A turbinára nem is vonatkoznak a szankciók. Akkor ki is a hunyó?? Csak nem a drágalátos oroszok- ismét??
magyar1
@kereső: Valahol olvastam, hogy a Siemensnek brit leányvállalata nem adja oda a turbinát.
Namely
@kereső: "A turbinára nem is vonatkoznak a szankciók. "
De.
@magyar1: így van. A Siemens Kanadában javíttatja ezeket a cuccokat. Csak közben kivetették a technológiai szankciót, ezért Kanadában ragadt az orosz turbina. Ezután közölték, hogy így leáll az Északi Áramlat 1.
Erre a németek elkezdtek kilincselni a ratyi kanadai miniszterelenöknél, aki egy idő után belement, hogy akkor visszaszállítják.
Most ott tartunk, hogy azon megy a vita, hogy ki szállítsa, hogyan, stb.

Ha a németek akarnának gázt, akkor ott van az ÉÁ2-ben. Nem is értem, miért nem vesznek onnan. Ja, a nagy elvek. Értem. Akkor menjenek a fenébe.
Amúgy én az oroszok helyében egyáltalán nem szállítanék azoknak, akik fegyvert szállítottak, de most egészen biztosan mondanám, hogy "mivel szankció van, át sem veszem, majd ha nem lesz szankció, mert eltöröltétek, átveszem"
:DDD
kereső
@magyar1: Eu-s szankciókról beszélünk, Anglia már nem eu- tag. Kéretik mehjegyezni, mielőtt elkezdenétek Brüsszelezni. Az eu nem szankcionálja ezen termékeket.Ponyemájes?
magyar1
@kereső: Ponyemáju. De éppen ezért játszhatja át az angol leányának a Siemens nem? Szarkeverés.
kereső
@magyar1: Ha elolvastad a cikket, akkor kiderül, hogy nem is a siemens a hunyó, inkább a gazprom x@rakodik- mert kibújik a szerződéses kötelezettség alól, mindenféle ürüggyel. Kell lejáratni az eu-t, és rátolni a felelősséget- holott nem a szankció az OK, az csak OKOZAT!!!. Az OK, Oroszország területszerző és rabló hadjárata- és mert nem háború, mondják az oroszok, ezért terror cselekmény. Valahogy meg akarjátok forditani az ok-okozat viszonyokat. Nagyon nem helyes, sőt galád eljárás.
magyar1
@kereső: Az ok az amerikai nyomulás az ukrán vagyonra ami Gorbacsov előtt még orosz ill. szovjet vagyon volt. Csak azt nem értem az unio vezetői miért csicskulnak mivel tartják őket "fogva" az amcsik.
Bár a fegyvereladások elég nyomós oknak tűnik, de van még más is valószínű.
kereső
@magyar1: Ehhhhhhhhhhhhhhhhhh- ha ismernéd a legújabbkori történelmet, 1985-től , akkor nem dőlnél be a fideSS hazug propagandagyárának.
Nessy
@magyar1: Te mindent elhiszel, amit olvasol??
magyar1
@Nessy: Azt nem de amit látok azt igen.
Nessy
@magyar1: Azt is látod, "mivel tartja a markában az USA a félvilágot?"
magyar1
@Nessy: Azzal a baromsággal, hogy demokrácia és mindenhol ezzel az indokkal avatkozik be és közben felvásárolják a fél országot, összeugrasztanak mindenkik, ők jól járnak a fegyverbolttal és a saját országukban nincs háború.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.