67 éves volt. 

Kizuhant a moszkvai kórház ablakából a Lukoil igazgatója, azonnal meghalt

Fotó: Kenzo TRIBOUILLARD / AFP

67 évesen meghalt Ravil Maganov, a Lukoil igazgatója, miután kizuhant egy moszkvai kórház ablakából, írta meg a 444.hu a Reuters híre alapján.

A hírt megerősítette a vállalat is. 

Maganov 1993 óta dolgozott a Lukoilnál, Oroszország második legnagyobb olajvállalatánál, amelynek 2020-tól volt a vezetője. Szoros kapcsolat fűzte a Lukoil egyik alapítójához, Vagit Alekperovhoz, aki áprilisban mondott le a cég elnöki posztjáról, miután Nagy-Britannia szankciót vetett ki rá az ukrajnai háború miatt.

A Lukoil márciusban közleményt adott ki a februárban kitört orosz-ukrán háború kapcsán: Akkor azt írták, a „tragikus ukrajnai események”, a „fegyveres konfliktus mielőbbi befejezésére” szólított fel, és részvétet nyilvánított minden áldozat felé.

Forrás: 444.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Nem kapkodják el abban a szakmában sem az újításokat! Lényegében nem változott sok minden a Trockij fejét meglékelő jégcsákány óta. Kicsit cifrázott Berija az elvtársait sajátkezűleg való tarkón lövésével, aztán jöttek az orosz szakácsok dioxinos ételfűszerezéssel, de az azt követő Novicsok kóstoltatás túlságosan árulkodó volt, mer csak egy helyről jöhetett. Egyszerűbb volt lelövetni a lépcsőházban a kritikusait, vagy a kukásautó takarásában.
A melegbár pedig a legutóbbi áldozatnak nem tudom miért nem volt gyanús, hiszen a mi kormányzati tényezőinkből is jónéhányan megfordulnak ilyen helyeken, és nem mindegyik a csatornán távozik, hanem a hivatali sofőr megy értük.
Németh István
Na most komolyan !!! Repülni akart! És megtette! Ha segítséggel is de sikeres egyéni teljesítménnyel!
Sámannus
Jobb lenne a pincében ápolni a betegeket. Ott az erkélyről sem lehet kiesni.
bence
@amaramaistanna: ! A Magyarok sem szűkölködtek ebben na persze csak azok , akik többet tudtak orbánról mint azt orbán szerette volna !
teuton
@Sámannus: "Apoltak" a pinceben is sokat, a Лубянка-ban! De azok is meghaltak...
teuton
A GAZPROM vezetöi közül is jonehanyan megöngyilkolodtak az utobbi honapokban...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.