A munkácsi ukrán politikus a a mai magyar vezetőket Horthy Miklóshoz hasonlította, aki szerinte Hitler csatlósaként kaparintotta meg Kárpátalját. Magyarország rosszul vizsgázott jószomszédi viszonyból és barátságból, amikor vezetői felemelték szavukat a munkácsi várból eltávolított turul emlékmű miatt – jelentette ki a Kárpáthír beszámolója szerint Viktor Baloga, Munkács volt polgármestere, akinek városában épp az borzolja a kedélyeket, hogy eltávolítják a helyi várban található, 2008-ban kihelyezett Turul-szobrot, aminek helyére ukrán címer kerül. A jelenleg parlamenti képviselő Baloga szerint szerint ez a szobor a magyar nagyhatalmi álmok, Kárpátalja visszaszerzésének volt a szimbóluma.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Teljesen jogos. Az ujnaciknak a jelkepe a turul meg az Arpad-savos zaszlo. Mi koze egy ukran telepulesnek egy magyar naci jelvenyhez? Hasonlo esetben meddig maradhatna meg egy ukran nemzeti jelkep Csop-on? Naugye!
A puhos viszont szepen szarbahagyta a 150 000 magyar nemzetusegu karpataljait.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@KisTehen: ...

Polgári
Öntevékeny
CSoport
libellle
Amennyiben ez igy történt teljesen jogosan. Pont!!!
karma1
@Emmersson71: Miert nem lehet rohogos szmajlit kuldeni? ...:) Jo vo'na!...:)
drrotf
@durbincs: A felsoroltak mind Te vagy?Egy haltól ez azért egy "szép teljesítmény, de ha már hal vagy miért nem inkább hallgatsz, mint egy hal?Okosabbnak látszanál, de nem lennél okosabb!
balos
@drrotf: áderjanku haverja,ő szopogatja le a kukacot mielőtt a volt "golyóstoll" horogra tűzné!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.