Az orosz hadsereg azonnal megsemmisített öt görög gyalogsági harcjárművet a Donbasszban, miután azokat átadták az ukrán félnek – írja a görög média. Az iskra.gr portál szerint ez október 28-án történt, amikor az orosz csapatok elfojtották az ukrán offenzívát Beresztovoje falu közelében, Harkiv régióban. "Ennek eredményeként 150 ukrán katona meghalt vagy megsérült, egy harckocsi és öt BMP-1 , négy páncélozott szállítójármű és kilenc harci járművé alakított pickup megsemmisült" - írja a kiadvány. A cikk kiemeli, hogy a Görögországból kapott járművek komoly erősítést jelentettek az ukrán fegyveres erők számára – mivel kiváló állapotban voltak, azonnal a frontvonalba állították őket. Ráadásul – írja az iskra.gr – Görögország RM-70-es többszörös kilövésű rakétarendszereket adott át Ukrajnának. Főleg a Herszon régióban működnek , kettő közülük már megsemmisült.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
Aki tud olvasni: Az iskra.gr egy szelsöjobbos internetoldal, oroszbarat, mint a szelsöjobbosok mindegyike. Es ugyanannyira szavahihetö, mint a vadbarmok MOon. Vagyis hazudnak ami a pofajukon kifer...
kulabombaafityiszre
Kurjon seggbe piás viagrás orosz hadsereg halfarok.
Elvégre imádod őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.