A tervek szerint 12 órával a hálózat teljes összeomlása előtt értesítenék a városi tisztviselőket, majd megkérnék a lakosokat, hogy távozzanak. Egyelőre kezelhető a helyzet, és úgy tűnik, az emberek sem kezdtek maguktól menekülni, mondta a lapnak Roman Tkacsuk, Kijev biztonsági főnöke. Az oroszok elpusztították a teljes ukrán energetikai infrastruktúra 40 százalékát, ezért a fővárosban ezer melegedőt alakítanak ki, miközben a szükséges eszközök híján nehezen boldogulnak a meghibásodott erőművek javításával. A még működőket robbanásbiztos fallal próbálják védeni, és országszerte áramszünetekkel spórolnak.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

VASTAGBŐR
@durbincs: maximum a fogyatékkal elő rákos oltás/szellemileg sérült fideszes román kurva anyád :)
VASTAGBŐR
@durbincs: kurva anyád te majombaszó agyhalott génhulladék, szopd le apád a karifa alatt ... szopdi ki a maradékot amit nem lőtt anyádba azaz a másik apádba
VASTAGBŐR
@durbincs: >>>>>>>>>>>>>>>>> november 6., 13:27
te azt sem tudod mit posztolsz ... November 6 óta nem fogtad fel a saját postod te fhaaaaszcuppantó génhulladék ...
magyar1
Ebből is látszik, hogy milyen álságos az oroszok támadása, nem a szar vezetést támadja hanem a lakosságot irtja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.