Az Európai Bizottság havi 1,5 milliárd eurós, összesen legfeljebb 18 milliárd eurós pénzügyi támogatási csomagot javasol Ukrajna 2023-as finanszírozási szükségleteinek fedezésére – közölte Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke vasárnap. A brüsszeli testület Ursula von der Leyen és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök vasárnapi telefonbeszélgetésének részleteit ismertetve közölte: az uniós pénzügyi támogatás Ukrajna számára alapvető fontosságú az állami feladatok kiszámítható és rendszeres finanszírozásához. A bizottsági tájékoztatás szerint a rendkívül kedvezményes, hosszú lejáratú hitelek formájában nyújtandó támogatás a kamatköltségek fedezése mellett Ukrajna reformjait és az uniós tagság felé vezető útját is segítené. Az uniós pénzügyi csomagot más adományozók támogatásával szükséges kiegészíteni – írták. A támogatási csomagról szóló javaslatot az uniós bizottság már a jövő hét folyamán ismertetni fogja – tették hozzá.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
És hogy zabálják a legaljasabb, legbutább fideszesek ezt a hazug uszítást. Alja népség.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
@vacsi: Ursula nem a Vadpajtik agymenése alapján szokott dönteni.
balos
A durbincs nevű turulbaszóereszlakó itt ossza az észt miközben az fszbés muszkák felcsinálják a családját!Neki ez a lényeg!
Yoda69
@sgl: Abszolut realis amit irsz, de mar egy korabbi hsz.-ben irtam, igy itt most is leirom: orbant nem erdekli mind ez. Neki es a sleppnek annyi megtakaritasa van kulfoldi offshore bankokban, hogy 100 evig is kihuzza. A kezeben van a TEK, a rendorseg, a hadsereg. Ha lesz is lazongas, azt majd verbe folytja, hiszen ha mar nem vagyunk EU tag, barmit megtehet, mint putun vagy lukasenki. A sok agyatlan fideSSbarom ezt most meg nem latja be, de amikor azok is felfogjak esszel mar keso lesz.
Macskaszem
@sgl: Az a baj, hogy a birkák a mostani sz@r helyzetet nem kötik össze a magyar politikával. Mindenért a külső tényezőket hibáztatják, köszönhetően a kormánypropagandának. Amíg ez így van, remény sincs, ezen már csak a totális államcsőd segíthet, akkor a csürhe talán magától eltakarodik.
Németh István
Helló fentiek !! Az, hogy kilépni az Eu.-ból nem igazán jó ötlet, ha már benne vagyunk - a sokak ellenszavazata ellenére!!! Azonban a helyzet az, hogy egy erős Eu.-ra szükség lenne ez viszont valóban egy csapatmunkának a visszatükröződése, kell hogy legyen! Ennek megfelelően a belső ellenségeskedést gerjesztő az egyed uralomra és a diktatórikus irányítási rendszert megvalósítani akaró elnökséget, vezetés kell azonnal eltávolítani!! Nem beszélve arról, hogy egyre nyíltabb az Eu.-kiárusítási tönkreverési, elszegényítési szándéka a vezetésnek >>> az usa--soros-biden- rockefeller háttér érdekeltség alapján!
Németh István
Az valójában, segg lógóval rövidítése az >>>@sgl: Mit várnánk egy ilyentől?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.