Volodimir Zelenszkij ukrán elnök reagált arra, hogy az Európai Unió és a G7 csoport megállapodott az orosz kőolaj hordónkénti 60 dolláros árplafonjáról.

Zelenszkij az ársapkáról: ez nem elég az oroszokkal szemben

Fotó: Facebook

Az intézkedés célja, hogy csökkentse Oroszország olajértékesítéséből származó bevételeit, miközben stabilan tartja a globális energiapiacokat. Zelenszkij szerint ez nem nevezhető komoly döntésnek, az ukrán elnök szerint egy „terrorista államnak” ez nem egy nagy ütés – írja a 24.hu.

Csak idő kérdése, mikor kell erősebb eszközöket használni. Kár, hogy ez az idő elveszik

– mondta az elnök. Oroszország többször is kijelentette, hogy nem szállít olajat azoknak az országoknak, amelyek bevezetik a felső határt, és a megállapodásra azzal válaszolt, hogy megismételte: „nem fogadja el” az ársapkát, és még elemzik, hogyan reagáljanak rá.

Forrás: 24.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m73
@Maccska: kit érdekel a te véleményed birka:-).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
Amikor Kijevben lámpavasra akasztják a kis zsidó háborús bűnöst, akkor lesz vége a háborúnak!
Rockxy
nagyon keménycsávó ez a zselé.
nem akarja hogy az ukrán katonáknak hosszú életük legyen.
ursula szerint már több mint 100ezer halott van az ukrán oldalon:
oroszhirek.hu/kijevben-reagaltak-ursula-beszedere-a-100-ezres-ukran-katonai-vesztesegrol/
namihami
@Csizmás Kond: 10.25: Bocs, lenne egy kérdésem, bocs-kettő, hozzád:
1. Ha nő is a nyugati/amcsi befolyás egy független(!!) országban, az már felhatalmazás egy másiknak arra, hogy háborút indítson/indíthasson ellene?
2. Mivel a magyar gazdaság és GDP zöme az idetelepedett nyugati országok cégeiből származik, akkor kb mikorra kell számítani egy orosz intervencióra? Vagy ez a nyugati másféle nyugati? Netán a Petya azért ingázik folyton, hogy előre megkaphassa a támadás időpontját és legyen idejük csomagolni?
Csak kérdezem...
Csizmás Kond
@namihami: A lényeg a függetlenen van. Addig volt független ukrajna amíg nem kezdte felvásárolni amerika, az eu, a nato és mások. Nem azért támadott az orosz mert hódítani kart hanem az ukrajnai oroszok elleni atrocitásokat akarta megakadályozni...amelyek szintén az előbb említett hatalmak bíztatása nyomán vette kezdetét.
...amúgy az egész itt nem függetlenségről meg nemzetekről szól hanem a pénzről ...utána kell olvasgatni mert ma már majdnem az is le van írva hogy hogyan fog végződni az egész.
...és kettő...a magyar gazdaság zöme úgy lett nyugati, hogy a zuniós csatlakozás megkövetelte a gazdaság eladását ami a nyugat kezére került...de ezt is leírták már millióan. Az hogy ebből ki milyen izét olvas vagy értelmez ki belőle az legyen a saját dolga, ami biztos hogy a magyar ipar és nyersanyagszükséglet nagyon függ az orosz behozataltól, ugyanis arra épült a múlt és időközben sem lett olcsóbb alternatíva annál...
Shikari
@Csizmás Kond: Annyival kiegészíteném, hogy Putyin nem akart egy ellenséges, új Nato tagot közvetlenül a határon. Megígérték az oroszoknak, hogy nem terjeszkedik a Nato feléjük, de ezt is megszegték, mint mindent. Erre az oroszok beletámadtak a majdnem felfegyverzett Ukrajnába, de úgy tűnik, így is elég későn!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.