Felborította a magyar búza- és lisztpiacot az Ukrajnából érkező import. A Gabonaszövetség feldolgozói tagozatának elnöke szerint a probléma több mint piaci, mivel méréseik szerint az ukrán lisztek nagy része silány minőségű. Az agrártárca már vizsgálódik.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: Levendula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Jáj! hát csak most veszitek észre, nálunk ebből sütnek kenyeret tíz éve! Ezen a kereskedők nyerészkednek a köcsögöknek eddig fel sem tűnt.
vacsi
És mi van a jó minőségű magyar búzával? Az hova kerül?
drrotf
Mi meg Romániába visszük és ott árulják az átránduló magyaroknak is a magyar lisztet?Normális helyzet ez?MI a rosszabb ukrán lisztet árújuk a magyaroknak , a jó magyar lisztet meg exportáljuk?Megbolondult itt valaki?Azt az ukrán búzából készült lisztet szerintem jobban meg kellene vizsgálni, mert Ukrajna az egyik legnagyobb búzát termelő ország, még ilyen háború körülmények is, és nem hiszen hogy a világhírű ukrán búzából rossz minőségű lisztet tudnak csak készíteni.Ez is proléma szerintem hogy mi miért vesszük meg a rossz minőségű lisztet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.