„Reggel irány Brüsszel. Megvédjük Magyarországot” – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán, ahol egyben azt is bejelentette: véget ért a háromnapos stratégiai Orbán Viktor ismertetése alapján a stratégiai kormányülés kiemelt témája volt a brüsszeli szankciós politika és káros hatásai, továbbá a szankciós infláció, illetve hogy a magas energiaáraktól hogyan lehet megvédeni Magyarországot Végeztek Sopronban Orbán Viktor szerdán Facebook-oldalán jelezte: véget ért a háromnapos stratégiai kormányülés. Reggel irány Brüsszel. Megvédjük Magyarországot! – fogalmazott a miniszterelnök. Mint ismert, csütörtöktől kétnapos EU-csúcs veszi kezdetét.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
@KisTehen: @durbincs: A két szellemi toprongy.
Sámannus
A retkes hamiskártyásokat véded te csak.
drrotf
Már megint?Viktor!Nem, ismered a az átkozódó közmondást, hogy "Védjen meg Téged az Orbán Viktor!"Most akkor ismét elfogadsz egy olyan szankciót, amit nem ismersz el, vagy mi fog történni?
gina
Anyád védd meg te zsiros moslék, ennyire hülye valaki, annyira mint "durbincs" aki állandóan provokál a sz@r elmebeteg cikkeivel, te idióta sunyi kis alkesz senki
csak úgy....
nem a viktor hülye, inkább a hívei, akik ezt a hülye dumát megeszik neki !
ezeknek ha 0rbán azt mondaná,hogy békaügetés, még csak azt sem kérdeznék,hogy na de miért! :)
amortizáltok
lesz tán önvédelem??? én védem te véded ő meg ???pénzel??? ja igy működik az orbán tematika. " .Zug az éjibogár nekimegy a falnak nagyot KOPPAN azután elhallgat ." ideje
Clavigo
Kemény legyél Főnök... mint a 3 napos szar,a pincében..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.