Gyurcsányék a brüsszeli korrupciós botrány kiobbanása óta kínos hallgatásba burkolóznak, annak ellenére, hogy többször is lebuktak. Most megint.  A Gyurcsány-párti Rónai Sándor Eva Kaili bizalmi... A Gyurcsány-párti Rónai Sándor Eva Kaili bizalmi embere, amit az is bizonyít, hogy Kaili egy szűkkörű rendezvényre is meghívta Rónait, amin mindössze 13 EP-képviselő vehetett részt - számolt be az Origo.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@csak úgy...: Nana!A balta már lelett adva a tek-nek!Hátha megint kell a keleti ha--verának!
drrotf
Nem kettesben volt Rónai Kailival?S ez bizalmas helyzet?A kép csak annyit bizonyít, hogy ott volt Rónai, hogy milyen helyzetben volt arról a kép nem mond semmit, nem öleli, nem csókolja, nem veri, nem taszítja, nem csinál semmit!
simmering73
vadparasztok.hu meg a csilletöcskölő krogya.
kereső
Hiába erőlködik az origo, meg a megafon agit prop. osztáéya- ha, Rónai vagy bárki más érintett a katari ügyben, akkor majd megtudjuk a belga rendőrségtól- mert ottan, a korruptakat letartóztatják, nem úgy mint Magyarországon az (i) gazságügyminiszter helyettesét. Bár bizonyitékok vannak ellene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.