Mintegy kétezer hangfelvétel látott napvilágot a Bucsai mészárlás idejéből. 

Az AP hírügynökség által közreadott telefonhívások alapján a fiatal katonák nem tudták, mi vár rájuk a háborúban. Sokan azért léptek be a hadseregbe, mert pénzre volt szükségük, és az utolsó pillanatban értesültek a bevetésükről, olvasható a Telex.hu cikkében. Azt mondták nekik, hogy hősként fogadják majd őket, amiért felszabadították Ukrajnát a „náci elnyomóitól” és azok nyugati támogatóitól. Azt is mondták nekik, hogy Kijev egy héten belül vérontás nélkül elesik.

A lehallgatásokból kiderül: ahogy a katonák rájöttek, mennyire félrevezették őket, egyre jobban féltek. Többen azt mondták: parancsot teljesítettek, mikor civileket vagy hadifoglyokat öltek. Két beszélgetésből idézünk részleteket.

Lehallgatták a Bucsai mészárlást elkövetők beszélgetéseit: "Itt mindenki ezt csinálja"

Fotó: GENYA SAVILOV / AFP

Egy beszélgetésben Makszim hallható és a felesége. Makszim a hívások egy részében részeg, szavai elmosódnak, mert józanul nem tudja elviselni a történteket. Azt mondta, hogy egyedül vannak odakint, és kiszolgáltatottak. Szerinte a kommunikáció annyira rossz, hogy több lövést kapnak a saját csapataiktól, mint az ukránoktól. Nagyon fáj a foga, és a lába megfagy. Makszim rémült, nemcsak attól, amit látott, hanem attól is, amit tett. Elmondta feleségének, hogy civileket ölt – olyan sokat, hogy azt hitte, megőrül.

Egy részlet a beszélgetésükből:

Feleség: „Miért? Miért iszol?”

Makszim: „Itt mindenki ezt csinálja. Itt lehetetlen nélküle.”

Feleség: „Hogy a (…) fogod megvédeni magad, ha részeg vagy?”

Makszim: „Ez teljesen normális. Ellenkezőleg, így könnyebb lelőni (…) civileket. Ne beszéljünk erről. Majd visszajövök, és elmondom, hogy milyen itt a helyzet, és miért iszunk!”

Feleség: „Kérlek, csak óvatosan!”

Makszim: „Minden rendben lesz. Őszintén szólva, én magam is félek (…) Soha nem láttam még ilyen poklot, mint itt (…).”

Feleség: „Miért mentél oda?”

Percekkel később már a gyerekével telefonál.

„Visszajössz” – mondja a gyerek.

„Persze” – mondja Makszim.

Az utolsó lehallgatott hívásuk így végződik:

Feleség: „Minden rendben van?”

Makszim: „Igen. Miért?”

Feleség: „Légy őszinte velem, minden rendben van?”

Makszim: „Miért kérdezed?”

Feleség: „Semmiség, csak nem tudok aludni éjszaka.”

Makszimnak elakad a lélegzete, az egysége indulni készül, a felesége megkérdezi, hová mennek.

„Előre”, mondja neki. „Egy ideig nem fogok tudni telefonálni.”

Az AP hírügynökség nem tudta megállapítani, mi történt később Makszimmal.

A Telex.hu cikkében olvashatnak egy másik beszélgetést is. Figyelem, megrázó tartalom! 

Forrás: Telex.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
A kis zsidó pöcszongorista rendezte és írta a méretes hazugságot!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Maccska
Szerintem ezt a beszélgetést Farkasházi Tihamér írta.
m73
@Maccska: a kurvaanyádat te ruszki hazaáruló féreg! És még finom voltam veled te szarházi!:-)
Maccska
@m73: ha unatkozol fizess elő a Hócipőre,libernyák!
Maccska
@csak úgy...: Etesd meg a kecskédet.
Namely
Persze, beszélgetések vannak, de valamiért azok, akik kivizsgálták az úgynevezett "mészárlást" (a mindenki is odament azonnal az ukrán hazugság hírére), hazamentek és azóta senki nem nyilatkozik, hallgatnak róla 7/24.
A vizsgálat után elhal a média zaja? Miérthogyiskérem?
Azaz annyira sok oroszok elleni bizonyíték kerülhetett napvilágra, amennyi vegyifegyvere volt Szaddam Husszeinnek.
m73
@Maccska: honnan tudod hogy liberális vagyok a kurvaanyádat?!:-)
Maccska
Elég eröltetett egy beszélgetés.Nekem úgy tűnik hogy valami Zelenszkij szerű ripacsok műve.
KisTehen
és mindezt Pegasus-sal hallgatták le?
Shikari
A kis zsidó pöcszongorista rendezte és írta a méretes hazugságot!
Maccska
Nem csodálkoznék ha Zelenszkij médiavállalkozása minden hasonló rádiójátékért szép kis pénzt venne fel.Kamuízű a dolog.
csak úgy....
@Maccska: @KisTehen: @Shikari: 0rbán utolsó buta hívei ! :)@Maccska: és @Shikari: csak egynek számít! @KisTehen: a pedofil meg nem is igen számít...
szegény 0rbán!
Törölt Nick
Értem én, hogy ittak, mert féltek, és öltek mert féltek, de a nő és gyerek erőszakolás csak akkor megy ha jólesik. És jólesett a mocskos ruszki fattyaknak.
kereső
A buchai mészárlás meg sem történt. Mindez az ukránok provokácija. Az emberek önmagukat erőszakolták meg, verték össze, majd kötötték össze a kezüket, és végezetül hátba/tarkóba lőtték magukat. Az oroszok meg a közelében sem voltak a településnek. Iprinyben sem látták őket. Az ukránok saját maguk lopják el az elhagyott házak berendezéseit a wc csészével egyetemben. Az ukrán nők megerőszakolják magukat a férjük, gyermekük szeme láttára, többszörösen- azután fejbe lövik magukat hátulról. Majd kivégzik a férjüket, a gyermeküket oroszországab viszik, hogy oroszt neveljenek belőlük putyin nagy dicsőségére.

Mire fel az a "szösszenet"?- az itteni narancsos moszkoviták ezt akkor is igy tálalnák, ha mindez az ő családjukkal, ismerőseikkel, szomszédjaikkal , vagy velük történne meg.
Maccska
@kereső: azért kezdetben arról is sok képet láttunk hogy ukrán civilek vidáman nagy mennyiségben gyártották a molotov koktélokat.A hadijog szerint ebben az esetben nem illeti meg őket semmiféle védelem.Nem minősülnek hadifogolynak.A többit el lehet képzelni.
Maccska
Az amerikai hatóságok csütörtökön hazatoloncoltak két férfit Pakisztánba, akiket két évtizede vádemelés nélkül tartottak fogva a guantanamói katonai börtönben - jelentette be az amerikai védelmi minisztérium pénteken.
kereső
@Maccska: Ja, a 4 éves kisláníy is molotov koktélt gyártott, akit az állatok halálra erőszakoltak. Meg a legidősebb /8 évas "néni" ids. Na, menj te a jó büdös picsába ezzel a relativizáló, az agresszort mentegető szöveggel. Belétek egy csepp emberség, szolidaritás a megtámadottal nem szorult. Kiirjátok magatokat a civilizált emberi közösségből. orbánnal és az oroszokkal együtt.
Horizont
@Maccska: @KisTehen: @Shikari: hát ti ritka nagy lelketlen barmok vagytok. Bennetek semmi emberi nincs. Elmérgesedett, gennyes tályogok vagytok hazánk testén lelkén. orbán kormánypropagandájának jó kis tanulékony csicskái. Döbbenetes. Szélsőjobbosok vagytok.
durbincs
Hemzsegnek itt a Pedofilok ? mint krokodilok a folyóban ? mint csak ezek :@jesz: @sgl: @Emmersson71: @teuton: @Néro2: @Dr. Proktor: a bányás oláh farturó négyes ? bár @csipetke: @Sámannus: @Atesz19: @jáger laszló: szintén bányás állatok ? csak soroszsizsikek ? az 50IQ-ra csiszolt @balos: @Alfa: @Edebácsi: @Sámannus: @m73: @jáger laszló: @Nessy: @nejlontacskó: @fideszes gyökér: @Borsó: @justhpeter: @dr. prédikátor: @Törölt Nick: @namihami: @Mirabilis: @troppauerhumer: @kula: @Clavigo: @drrotf: @Havanagi: @fideszes gyökér: @Clavigo: +sorosista fasiszta antifák ? @Alfa: @Giovanni Alba:@koszpeko:@Aki Én:@lampa laz: @Péter2:@Eladott Ország: ? bérköcsög Anntifás-Pedofilo Lágerpribékek ?
m73
@Maccska: molotov koktélt az 56-os forradalmárok is csináltak te barom! Arról mi a véleményed ökör?
Sámannus
Ezek ám nem a Fehérvári huszárokkal hágatják a jányokat, mint a miniszterelnök urunk mulatérozásában teszik, hanem civilek mészárlásával. Van ám összefüggés a háborúból kimaradó miniszterelnök duhajkodása és a harcosok szórakozásában. Az utóbbiak megszabadítanák a beszari miniszterelnököt a harctól akkor talán még megis hágják öt is.
Jót kacagnák ha seggevére pirosra festené a szaros gatyáját, ami éppen a bátorsága jelképe mindezidáig.
Minden nap imátkozom, hogy orosz katonák hágják meg a kormányunkat, mint ezt tették az ukrán foglyokkal. Kizárólag azért hogy kimaradjonak a háborúból.
ómió
És hányat hamisítottatok közülük, efftársak!?
m73
@ómió: a kurvaanyádat ugatsz itt te ruszki hazaáruló féreg!:-)
nejlontacskó
@durbincs: szóval azt mondod, hogy pedofil?
Gyurka80-al együtt jöttök a bíróságra kispofám!!!
ómió
@m73: Hazaáruló férget keresel, bolsiék szarkupaca!? Nézz a tükörbe, a bárcáskurva anyádat! Ott lesz az, a tetvesbolsi fajtából!
durbincs
Hemzsegnek itt a Pedofilok ? mint krokodilok a folyóban ? mint csak ezek :@jesz: @sgl: @Emmersson71: @teuton: @Néro2: @Dr. Proktor: a bányás oláh farturó négyes ? bár @csipetke: @Sámannus: @Atesz19: @jáger laszló: szintén bányás állatok ? csak soroszsizsikek ? az 50IQ-ra csiszolt @balos: @Alfa: @Edebácsi: @Sámannus: @m73: @jáger laszló: @Nessy: @nejlontacskó: @fideszes gyökér: @Borsó: @justhpeter: @dr. prédikátor: @Törölt Nick: @namihami: @Mirabilis: @troppauerhumer: @kula: @Clavigo: @drrotf: @Havanagi: @fideszes gyökér: @Clavigo: +sorosista fasiszta antifák ? @Alfa: @Giovanni Alba:@koszpeko:@Aki Én:@lampa laz: @Péter2:@Eladott Ország: ? bérköcsög Anntifás-Pedofilo Lágerpribékek ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.