A köztársasági elnök megtalálja a módját, hogyan emlékezzen meg a háborúról úgy, hogy nem említi az oroszokat. 

Egy Twittere feltöltött rövid, mindössze 23 másodperces videóban emlékezik meg Novák Katalin az orosz-ukrán háború egyéves évfordulójáról.

Novák Katalin az oroszok kihagyásával emlékezett meg a háború évfordulójáról – videó

Fotó: Facebook/Novák Katalin

A köztársasági elnök a következőket mondja:

Egy éve pusztít a háború és még nem látjuk a végét. Édesanyaként is megrendítő látni az áldozatokat, a szétszakadt családokat, a jövő pusztulását, az elkeseredettséget. Ukrajna területi integritását és szuverenitását nem lehet elvitatni. A háborús bűnösök büntetést érdemelnek. Mi magyarok azt kívánjuk, nyíljon meg az út az igazságos béke felé.

A videón látható feliraton szintén nincs ott szövegben Oroszország, viszont az angol nyelvű posztszövegben már igen.

Forrás: RTL.hu, Twitter

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Terminátor
Mi köze ehhez az oroszoknak?
Nem ők döntöttek!
Péter2
@csak úgy...: Csúnya is, és púpos is , és látszik , hogy nem európai felmenőkkel rendelkezik , valahova a Gangesz környékéről vándorolhattak Európába, az évezredek alatt úgy mint orbánék .
Eladott Ország
Az igazságos béke, hogy a muszkák hazatakarodnak a határaik mögé. Természetesen a megszállt területekről is kivonulnak. A Krímet is beleértve. Utána rögtön elkezdik fizetni a háborús jóvátételt és Putyint letartóztatják akit kiadnak a hágai bíróságnak. Ennél kevesebb nem lehet igazságos. Biztos vagyok abban, hogy Novák Katalin viszont nem erre gondol. Ha erre gondolna, egzaktul elmondaná és nem bújna a mindenki által máshogy érthető "igazságos béke" kifejezés mögé. Úrinő maradok, szóval a kurva anyádat! Zelenszkijbe mennyi xanaxot toltak, hogy ne képelje fel ezt a büdöskurvát? „feleségként és háromgyermekes anyaként” elborzasztja, ami a szomszédságunkban történik...és nagyon örül, hogy nem pedagógusként vagy ápolónőként kell dolgoznia nevetséges bérért...ja nem ide. "Arra is kitért, büszke arra, hogy az ukrán nemzetiségi szószóló is bent ül a magyar parlamentben" Az ukrán-magyar fideszes EP képviselő meg nem tudta eldönteni, terrorista állam-e Oroszország. Kurva jó ez a fidesz pávatánc. Orbán mégse mehetett, ahooz túl sok a Z jeles fideszes. Most Novák Katya eljátssza az ukrántámogató magyarokat. A Putler felelősségéről szóló álságos kitétele ellenére teljesen abszurd ez az "igazságos béke" duma, mintha legalább annyira tekintettel kellene lenni az oroszok "érzékenységére". A jelen pillanatban pedig a tűzszünet meg a tárgyalás erőltetése egyértelműen Putyinnak kedvez. A tizenhárom éve elmúlt nyolc év még hosszú évtizedekig nyomja rá a bélyegét az ország sorsára.
jáger laszló
Én legszívesebben L felejteném,mint minden háborút
Emlékezzen meg róla az akinek ez bejön!!!
Csak ennyi
barátilag
J.L.
namihami
Ne bántsátok a Katicát! A bonyolultabb utat választotta, így volt nehezebb!
Már volt rutinja az oroszok nélküli háborúról szóló beszédben! (hiszen az ukránok is saját magukkal háborúznak---Orbán szerint)
Nessy
@namihami: Arra vigyázott, hogy a magyar szövegbe ne említse Oroszországot! Még megzavarná a hívek lelki békéjét, és a naponta többször meghallgatott kormánypropaganda szöveget!
Eladott Ország
Csatakancás pávatánc. Mi már ezer éve is mokány kis csatakancákon vágtattunk nyugatra, a kalasnyikov-szaggatta keresztek tövébe! "Magyarország Európa szíve közepe." Ez olyan gyönyörű gondolat, hogy magamra is tetováltatom, csak még nem tudom, hogy kínaiul, vagy oroszul mutatna jobban. "a kitettséget egyébként sem vállaltuk, hanem örököltük." He? Mi van? Ki a tököm írogat szuper titkos szupercsudijó 15 éves szerződéseket szakmányba? Gyurcsány? Boldoggá tesz a tudat, hogy Katalin úrnő ígéretéhez híven nem segített Orbánnak a magyar jogállam lebontásában, mert mire köztársasági elnök lett, addigra lóf*sz nem maradt a jogállamunkból. Mikor Olaszországtól Írországig mindenki a felcsúti tolvajon röhög, mikor előadta Brüsszelben a durcás kisgyerek mutatványt. Egészen eltörpült Zelenszkijjel szemben. Akkor gyorsan előkapják ezt a csatalovat, hogy valamit kompenzáljon, csak hát a geci elmebeteg mutatványait nem lehet kompenzálni, Novák Katilin elvtársnő.
uploads.disquscdn.com/images/97a2709e3d7d3374dbe163d94e0055dc7a44493b77d10e8bb459c06f6cef269a.jpg?w=800&h
Eladott Ország
"Ukrajna lerohanásával Vlagyimir Putyin átlépte a Rubicont, és el kell kerülni a további eszkalációt, az atomfegyverek bevetését." Ez a Viktor féle világbéke viccesebb változata. Jujj, nehogy bevessék az atomot, inkább adjuk át egész Európát Putyinnak! fő a békesség! Folytatódik a pávatánc, csak már senki sem veszi komolyan a dagadt táncost. Már átminősült egy nagyobb súlycsoportba: Pulykatánc. Reklámot hallottak... és most zene, a 280 milliós zeneszobából. Psicho fidzse...
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F64.media.tumblr.com%2Fc4c568d7c88c69587cc28dc4e3d494de%2F7d50cefd310309a5-f8%2Fs500x750%2F32fa507f24bf88308e47d9df2b5a9b508c6c2d9c.gifv&key=zQOxgB-5lfHYp4_viBrhtQ&w=800&h=500
Eladott Ország
Novák: „Eddig sem Oroszország volt a legfontosabb partner Magyarország számára és a jövőben sem lesz az.” Az országnak nem, de nektek igen. Jó lenne az Egyesült Államokkal visszatalálni a pragmatikus együttműködéshez. Érzi már a tébolyult főnököd, hogy messzire ment az árulásban, de tényleg elhiszitek hogy egy portfóliós interjú elvakítja az USÁ-t? Vége a pávatáncnak, mindenki tudja, hogy kik vagytok. Mindig is Óceániával álltunk hadiállapotban. Most pedig Mariana-árokkal. Mármint életszínvonal, jogállamiság, etc. tekintetében. Ja és az ország ΣIQ csökkenésében. Na mi van Kati úr? Fogazott a főni tegnap, hogy elő kellett bújnod? Meglátom ezt a "nőt" és a hátamon feláll a szőr, ordít róla a szolgalelkűség az ostobaság!
Eladott Ország
@Maccska: ma, 15:09 ☻ Tudnod kéne, hogy reguláris hadsereggel nem szál be a NATO a háborúba, ezzel
csak az idióta fidesz birkákat lehet megetetni. De neked javaslom a Wagner orosz zsoldoscsoportot, most éppen eltávoztak az örökvadászmezőkre.
t.me/concordgroup_official/492
A bűnöző román cigány számítása szerint a ruszkik elfoglalják Ukrajnát, tehát határosak leszünk velük egy darabig. aztán meg be is nézhetnek néha, ha a NER-t épp sértegetik valamely kommentfalon. Az extra szál a történetben: ez a csodálatos orbáni előreszaladás a medve ölelő karjaiba, aztán meg a meglepett nézegetés, az önmagát szépen elásó, ruszki hadsereg felé.
ómió
Az efftársaknak "oroszemlegetés hiánya van"! Talán még 90. előtti efftársi "feltételes reflex"!?
balos
Vannak támogatói a büdös ribancnak!
Clavigo
@ómió: Hozzád tolmács kell,,,olyan barom vagy
ómió
@Clavigo: Neked, bolsiék fajkreténje, hogy értsél valamit, a légüres koponyádba agy kellene!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.