Az ultranacionalista párt politikusa mondta mindezt. 

“Itt a tavasz első napja (…) és azok a rohadékok nem fagytak meg Európában. És valójában az ukrán katonák sem. Meg kell hogy mondjam, Tél tábornok nem végezte a munkáját. De a legfontosabb az, hogy ő az egyik olyan tábornok – sőt jelenleg az egyetlen – akit felelősségre lehet vonni.”

- mondta az orosz parlamenti képviselő, a Rogyina nevű ultranacionalista párt politikusa az orosz köztévé egyik showműsorában.

A szélsőjobbos orosz politikus egy tévéadásban fakadt ki: "Azok a rohadékok nem fagytak meg Európában"

Fotó: Sergei SUPINSKY / AFP

Zuravljov tehát nem az Unió vezetőit vagy politikusait, hanem a kontinens civil lakosságát szerette volna megfagyasztani – írta a 444.hu.

Forrás: 444.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
az a festő tudott valamit, hogy el akarta intézni őket...
Péter2
Csak elfelejtette az a kommunista szélsőjobb , hogy a hidegháború alatt, sem fagyott meg Európa nyugati része , pedig akkor semmilyen energetikai , és kereskedelmi kapcsolat nem volt, a kelet és a nyugat között ,már azok közt, akik tagjai voltak a varsói szerződésnek ! De viszont fejlettségi , és a jóléti színvonal , ég és föld volt , a nyugat javára , majd pár év múlva, megint ott találják magukat a ruszkik ! " vissza a jövőbe , a lenini úton " .
Pálinkás Pál
@Maccska: konkrétan én az oroszokra gondolok...ha zsidózni akarok,majd szólok neked húgyagyú...
Péter2
@Maccska: Látom nem voltál katona nem tettél katonai esküt , írásod jól mutatja , egy háborúban az országára esküttett katona , és parancsnokai , az országa határát átlépő ellenséggel semmilyen bratyi nincsen , mert aki bratyizik, az hazaáruló és statárium , tűzszünet csak a támadó ellenségnek jó , hogy összeszedje , feltöltse egységeit , ezt meg nyilván a hazájukat védő hazafiak , nem engedik meg ! Egy területszerző háborúnak , akkor lesz csak vége , ha a támadó fél , visszahúzódik a saját karámja mögé , vagy meghal az ellenséges területen . Úgy ahogy Grúziába tették az oroszok , vagy mint Afganisztánba .
Toller Béla
@Maccska: Ha jobban belegondolsz, GYF semmiben sem lépte át az akkor jóízlés határait. Ezzel ellentétben, ez a mostani kurzus egy netto seggnyalás, a nemzet csúf elárulása ! Van azért különbség a kettő között !
Toller Béla
Ezek azért a mai orosz társadalom legalsó szemétjei, szolovjov, zsuravljov, és még páran, nők, férfiak, vegyesen ! Ha kis hazánk valamiben is labdába rúgna, csak a magyar fasiszták tudnának ugyanilyen vérlázító módokon nyillatkozni ! Bayer, orbán, kövér, gülügulyás...dömötör, az orbán2, meg a többi gazember !
polgarb
@KisTehen:14:57 Hiába no-nem csak egy tarka tehén van a világon! Sőt bolond tarka tehénből csak Magyarországon több millió van!
Namely
"Zuravljov tehát nem az Unió vezetőit vagy politikusait, hanem a kontinens civil lakosságát szerette volna megfagyasztani "
és?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.