Az államtitkár is megszólalt az ügyben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Nem írták alá a nyilatkozatot. Ez is a vétó egy fajtája te tapló.
Eladott Ország
"Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök szerint az elfogatóparancsok annyit érnek, mint a vécépapír." Nem tudom, de szerintem vécépapír nélkül elég körülményes a seggtörlés. Kivéve persze ha nyellvel végzik a műveletet, akkor valóban felesleges a papír. Vonatkozik ez az orbáni ülep környékén tolongókra is. Orbán meg a tetves sleppje ellen is ki kell adni az elfogatóparancsot, aztán irány Nürnberg és Hága. Ha nem vétózták meg a Vlagyimir Putyin elleni elfogatóparancsot, akkor miért nem írta alá a magyar (i)gazságügyi miniszter?!
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 11:37 ♦ Egyébként Bukarest előrébb tart mint Budapest, szinte minden szinten, úgyhogy a magyaroknak kell szégyenkezni és nem fordítva. Románia legkorábban 2029-ben csatlakozhat az euróövezethez. Jogállami, gazdasági szempontból már megelőztek. A románoknál kisebb az infláció, nagyobb a vásárlóerő etc...
Egyébként a Fradi- Barcelona mérkőzés előtt tévesztették össze a spanyolok Bukarestet Budapesttel és sokan Bukarestre érkeztek meg. A Barcelona megrázta a pofonfát: kiírta a Facebookra, hogy indulnak Bukarestbe. Az FC Barcelona Facebook-oldalán jelezte, hogy élőben fogja közvetíteni a Ferencváros – FC Barcelona Bajnokok Ligája meccset, de belefutottak a legnagyobb hibába a helyszínnel kapcsolatban, amit el lehet követni: Bukarestet írtak Budapest helyett.
api.hvg.hu/Img/b2dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e/e46cec9e-ff9d-4ccf-972a-5d7c46eeaad9.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.