Gyurcsány Ferenc egy bunkó paraszt, érted?! – fogalmazott Gansperger Gyula a Városháza eladásával összefüggésben folytatott egyeztetések egyikén. Ez azokból a vágatlan hangfelvételekből derül ki,.. Gyurcsány Ferenc egy bunkó paraszt, érted?! – fogalmazott Gansperger Gyula a Városháza eladásával összefüggésben folytatott egyeztetések egyikén. Ez azokból a vágatlan hangfelvételekből derül ki, amelyeket korábban Anonymus juttatott el a hatóságokhoz, és amelyeknek a leirata a jelenleg zajló büntetőeljárás nyomozati anyagainak részét képezik – írja a Magyar Nemzet. A Városháza-ügy azt követően robbant ki, hogy egy álarcos alak, Anonymus 2021 őszén több hanganyagot is nyilvánosságra hozott. A szerkesztőségeknek elküldött felvételekből az derült ki, hogy a rendkívül értékes Városháza-épületegyüttest és a hozzá tartozó telket a Karácsony Gergely-féle balliberális városvezetés alatt többmilliárdos kenőpénzért cserébe, titokban el akarták adni. Az ingatlan kapcsán orosz, olasz, amerikai és...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@Havanagi: @Havanagi: És akkor :magát mint tompa iskolázatlan fakést ? Bunkó ? csak előkaparták ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@kula: maga csak rakat bedes szxr ? +@Havanagi: És akkor :magát mint a tompa iskolázatlan 50IQ-s fakést ? a Bunkót ? csak előkaparták ? + még ez is az @m73: nevű 50IQ-s a púpos félsánta törpe a bánya Qvazimodó ? @csak húgy...: mert maga csak 1 50IQ-s bérvizelő ?
durbincs
@simmering73: @simmering73: Most ezt mint bányás bukott IQ-bajnoka mondja ?
durbincs
@Alfa: @Alfa: És akkor :magát mint a tompa iskolázatlan 50IQ-s fakést ? a Bunkót ? csak előkaparták ?
hit and run
Matyarorcágnak két átka van: Orbán és Gyurcsány.

Egyiknek sincs mentsége a tettére, amit egy egész ország szenved meg.

Őrület, ami ebben az országban folyik. Matyarország rosszabb, mint a Balkán !!!
Havanagi
@durbincs: MI van? Mindenkinek ugyanazt írod?Te észkombájn,ennyire telik a szürkeállományból?Mocsok NER bércsicska,hazaáruló.Az ilyennek meg sem kellett volna születni,beléd a levegő is kár.Takarodj a NER ánuszokba,ott a helyed!!
durbincs
@Havanagi: @Havanagi: És akkor :magát mint tompa iskolázatlan fakést ? Bunkó ? csak előkaparták a Denevérkula alol ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.