A volt orosz elnök szerint országa felmondja a gabonamegállapodást, ha a G7 szinte teljes egészében betiltja az Oroszországba irányuló exportot – írja a Népszava.

"Hadüzenetet" küldött Dmitrij Medvegyev a nyugat-európai országoknak: "Csak sárga-kék fos van immár a fejükben"

A Kreml korábban többször is fenyegetőzött az ukrán gabonaexportról szóló alku felmondásával. Dmitrij Medvegyev vasárnapi Telegram-bejegyzésében figyelmeztetett, amennyiben a G7-tagállamok betiltják az Oroszországba irányuló exporttevékenységük nagy részét, úgy

Oroszország eláll az ENSZ és Törökország közvetítésével létrehozott ukrajnai gabonamegállapodástól.

A G7 május 19. és 21. között Japánban, Hirosimában tartja idei csúcstalálkozóját. A Kyodo japán hírügynökség pénteken egy meg nem nevezett japán kormányzati forrásra hivatkozva arról írt, a tagállamok azt fontolgatják, hogy szinte teljes körű tilalmat vezetnek be az Oroszországba irányuló exportra.

Erre válaszolt a radikális kijelentéseiről ismert korábbi elnök és miniszterelnök.

„Ezeknek az idiótáknak az ötlete a G7-nél az országunkba irányuló export teljes tilalmára vonatkozóan azért gyönyörű, mert magában foglalja az áruknak az importtilalmát olyan területeken is, amelyek nagyon érzékenynek számítanak a G7 számára. Ebben az esetben véget ér számukra a gabona- és sok más olyan egyezmény, amelyre szükségük van. Úgy tűnik, mostanra már egyáltalán nem maradt agyuk csak sárga-kék fos van immár a fejükben.

Moszkva korábban többször is fenyegetőzött az ukrán gabonaexportra vonatkozó alku felmondásával, április elején például Szergej Lavrov orosz külügyminiszter arról beszélt, kútba eshet a megállapodás, ha nem hárítják el az orosz gabona- és műtrágyaexportot akadályozó tényezőket (magyarul, ha nem oldanak fel bizonyos szankciókat).

Mint arról a Népszava is beszámolt, Ukrajna és Oroszország júliusban, az ENSZ és Törökország közvetítésével állapodott meg az ukrajnai gabonaexport újraindításáról, miután Oroszország blokád alá vonta az ukrajnai kikötőket.

Forrás: Népszava

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Medvegyev ugyanolyan láncos kutya,amelyek orbán körül is lebzselnek.A gazdi parancsára ül--fekszik--acsarog--ugat--pitizik --kussol. És hogy a Nyugat-Európaiak fejében kék-sárga fos van? Medvegyev fejébe meg valszeg putyin hugyozott,az lötyöghet benne
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Maccska
@polgarb: nem szoktam megnyitni ilyeneket.
A Twitter amúgy is egy szar.
Maccska
@m73: benne van a cikkben,hogy mire válaszolt.
Vagy nem olvasod amihez hozzászólsz?
Németh István
Medvegyev nagyonkarakán kemény és egyenes jellem! A világnak az a szerncséje, hogy van a Putyin aki valóságos politikus és nagyon is a béke érdekébenakar tenni > próbál lojálisan állni a bitang szar tróger az ukrán földet a maga javára kiárusító zelenszkíjjel is, de az ahülye olyan Putyin fóbiába szenved, mint a gyurcsány -dobrev és a bandája az >> Orbán fóbiában! De ezek a moslékok >> usa, anglia, kanada, Eu.vezérkar totális kinyírása szükséges ahhoz, hogy az embereket, a népeket értelmes emberként kezeljék és nema mészárszékre küldjék a saját személyes érdekeik végett! Mert arról van szó! Szelaszranak mindenkit amagu saját érdekeik érvényesítése végett4Nemakármelyik nép nemzet javát akarják! melyiknek az érdeke, hogy a fiait kinyírják??? Moslék tróger usa, anglia, kanada > el kell tünteni a föld szíbéről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.