Az orosz védelmi minisztérium jelentése szerint az orosz fegyveres erők precíziós irányítású fegyverekkel koncentrált csapást mértek Ukrajnában lévő katonai létesítményekre. A célpont az Ukrán Fegyveres Erők egységeinek bevetési pontjai, a lőszerek, fegyverek és katonai felszerelések tárolási helyei voltak, beleértve a nyugati országokból szállítottakat is. "A csapás célját elértük. Minden kijelölt célpontot eltaláltak" - közölte a katonai osztály. Különösen a Kinzhal hiperszonikus rakéta semmisített meg egy amerikai Patriot légvédelmi rakétarendszert Kijevben - közölte a védelmi minisztérium.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
A vágyak nem korrelálnak a tényekkel...
kereső
Akkor ismét lehet gyilkolni a civil lakosságot- mert sikerült az orosz agresszornak megsemmisiteni azt a rakéta rendszert, amely a védtelneket védte.

Van még aki ezeket a tömeggyilkosokat védelmezi Magyarországon? Mert, aki ezt teszi- az nem magyar, hanem egy pudvás náci, és takarodjon az országból putyin scheggébe.! A vadhajtásokkal együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.