Az Európai Bizottság elnöke is mondott olyat, hogy el kell zárni az orosz olajat a magyarok elől

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
" Az Európai Bizottság elnöke is mondott olyat, hogy el kell zárni az orosz olajat a magyarok elől " ha ez az ára a puhos megfingatásának, legyen...
Dr. Proktor
Én is dühös vagyok, így el kell zárni a pénzcsapokat az Orbán és Tsa. ***szövetkezet tagjai elől...
Németh István
Hát nyugalom elvtársak! Mert aztán ti elvtársak vagytok a javából!!
Elöször is, hogy kinyíljon a csippppátok, hívom fel a figyelmeteket az "Északi áramlat" megron-gálására > ugye azt mondták az usa volt - mert a németeknek nincs olyan mélytengeri techno-lógiájuk, hogy a robbantandó ponton sikeresen tevékenykedjenek - de vajh a gondolat a tettek szűlője ki is lehetett >> hát a moslék ursula fon der lejer a büdös kurva ribanc! Az egykori német hadügyminiszter > aki most a "Barátság" vezeték felrobbantását sugallja! MI IS EZ?? azon túl hogy a zsarolásnak a csimborasszója > rongálás, károkozás más országok anyagi javainak szándékos tönkretétele, ellhetlenítése! Ez bűncselekmény merthogy sok millió ember életvite-lének tönkretételét jelenti!
Ezzel az Eu. vezetés bebizonyította, hogy totálisan alkalmatlan egy közösség tevékenységének gazdasági irányítására>> kifejezeten személyes nyerészkedési okból, okokból a nemzetközös-ségek kárára hoz kifejezetten személyes nyerészkedő intézkedéseket! Ezen közben a járulékos tevékenységektől sem riad vissza mint zsarolás, a kötelezettségek szándékos visszatartása, rá-galmazás, és hazugságok állítása, a bűnös cselekmények és folyamatok befogadása, megtűrése > ab ovo együttműködés minden károsító megnyilvánulással!
Ennek a szennynek mocsoknak CSAK PUTYIN KARAKÁN FELLÉPÉSE TUD VÉGET VETNI >> rádöbentve a világot a mocskos usa gerjesztette és a hitlert utánozni akaró ursula és zelenszkíj hatalmat harácsoló tevékenységére! >> az egykori Nagy-Római birodalmi törekvések, Nagy Sándor, Dzsingisz-Kán, Napóleon, de a moslék hitler is eltörpűlnek ezek mellett!
HÁT ÍGY NYALJÁTOK A SEGGÉT A SZENNYES BALLIBERÁLIS Magyarországi BELSŐ ELLENSÉGNEK !!
Ajánlom e sorokat a Byer Zsolt Úrnak, de az Orbán Viktor, Novák Katalin nemzetvezetőknek is!
Németh István
A szakértőnek üzenem >>> tanúljon meg gondolkozni, az sem baj ha periférikusan és aztán centrikussan de gondolkozzon mert különben csak lófaszsz-szakártő lehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.