Az Artyom Bartenev nevű orosz bíró a 12. emeletről zuhant ki rejtélyes körülmények között.

Újabb rejtélyes haláleset Oroszországban: egy bíró kizuhant a lakása ablakánillusztráció, Unsplash

A kazanyi Artyom Bartenev nős volt, két lány édesapja, felesége a tragédia idején odalent sétáltatta a kutyájukat. A 42 éves férfit Vlagyimir Putyin tavaly nyáron nevezte ki, közigazgatási és polgári ügyekkel foglalkozott – írja a 444.hu.

Amióta Oroszország háborút kezdeményezett Ukrajna ellen, több orosz tisztviselő és oligarcha is rejtélyes körülmények között vesztette életét. Közéjük tartozott az 58 éves Marina Jankina az orosz védelmi minisztérium pénzügyi támogatási osztályát vezette Szentpéterváron, lakása ablakából zuhant ki. Ugyanez történt Pavel Antov Genrikoviccsal, a Vlagyimir Standard húsipari vállalat alapítójával. A milliárdos, aki egyben kormánypárti politikus és a leggazdagabbnak tartott orosz képviselő, több üzlettársával Indiában nyaralt, amikor tisztázatlan körülmények között kiesett harmadik emeleti szobája ablakán. A Lukoil igazgatója, a háborút kritizáló Ravil Maganov szeptemberben kiesett a kórház ablakán. És a listát még sokáig folytathatnánk. 

Forrás: 444.hu
Fotó: Unsplash

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
puhos, még kimész a kolostor erkélyre..-?
Pálinkás Pál
puhos, még kimész a kolostor erkélyre..-?
jesz
kinézett, hol is kószál az asszony..aztán ez lett belőle..
Péter2
Korát tekintve , putyin is le szédülhet valamelyik erkélyről , galériáról , mikor az ellenlábasok úgy akarják ! Úgy járhat mint valamikor főnöke Beríja .
Juhász István
Korábban- más cikkre reagálva FIGYELMEZTETTEM az oroszokat : NE MENJENEK magasabb épületek ABLAKAI felé... mert nagy a " kizuhanás " veszélye. Úgy látom, ŐK NEM OLVASTÁK az akkori KOMMENTEMET. Lehet, az az oka ennek, hogy nem oroszul irtam / bár beszélem a nyelvet... /, de lusta voltam átállitani a laptopomat a ciril ABC- re.
simmering73
Semmi rejtély nem volt ott, csak nagy huzat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.