A nyitórendezvény a margitszigeti Kristály színtéren lesz, de a programok sora szinte végeláthatatlan. Szombaton futóversenyt rendeznek, majd a Gólya Presszóban megtartják a nyitóbulit, drag show-val és a kedvenc DJ-k fellépésével. A programok során az aktivisták stresszkezelési és relaxiációs technikákat is elsajátíthatnak majd, sőt, akadályversenyen is kipróbálhatják magukat a résztvevők. Állandó kiállítás keretében mindenki megismerheti az LMBTQ-szempontból jelentős 150 helyszínt és több napon is lehet majd szivárvány színű pólokat batikolni. Lesz tabuk nélküli beszélgetés a chemszexről is. Ha valaki nem tudná, mi az, az a program oldalán kaphat felvilágosítást: „a chemszex olyan szexuális aktust jelöl, ami általában többszereplős, és a résztvevők különböző tudatmódosító szerekkel érik el a szex minőségi és mennyiségi fokozását”. Az események szakemberekkel és civil szereplőkkel „járják körbe az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvendő jelenséget”. Több...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
végre a langyi fideszcsicskák is kitombolhatják magukat, remélem shikari is szeretöre lel a tömegbe..
teuton
@durbincs: Buziborgor, teged nagyon erdekel ez a tema, a hascsikari baratnöddel latogattok oda?
teuton
@durbincs: Farturo csilletücskölö 1 IQs bozgor kuss!!!
SÍva
A rohadt nagy igazság az, hogy a normálisan gondolkodó más szexuális beállítottságú emberek nem mennek erre a "rendezvénynek" csúfolt dologra és nem is igazán tolerálják! Ez csak egy felforgató, undort keltő és a többségi társadalom bosszantására kitalált dolog!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.