Most van az Európai Parlament plenáris ülése, ahol felbukkant a korrupt képviselő.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@vacsi: Ahogy Simonka is szavazhatott, sőt a bírósági tárgyalásáról kérte ki a kormány, hogy szavazhasson a melegellenes törvényre, meg a többi baromságra. Jó reggelt kívánok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Pont, mint Völner, vagy bármelyik bűnöző fideszes.
namihami
...a korrupcióval VÁDOLT képviselő...
Bocs, és hol van az ártatlanság vélelme? Még se lezárt vizsgálat, se itélet! Az origo éppen ezeket hozza fel, ha egy fideszes ügyéről van szó! Akkor, talán most?
namihami
@KisTehen: 09.30: Magyarország esetében éppen erről van szó! Hogy sorra bizonyosodik be a nemzetközi előírások megszegésének ténye! Az, hogy ezt itthon a fideszmédia nem ismeri be, sőt tagadja, az attól még a piros vonalon túl igaz! Aztán, ha már végképp nincs más megoldás, akkor ---odakinn visszatáncolnak--- itthon magyaráznak! És persze, ""báncsák a kormányt!"".
Folyamatosan ezt a műsor játsszák le az oroszokkal, az egyetemekkel, a bíróságokkal (és még egy féloldalnyi példa lehetne). És amikor beleverik az Orbán orrát a saját sz@rába, akkor ő kiabál a leghangosabban, hogy büdös van!
Macskaszem
Orbán is szabadlábon van, szavazni meg vétózni jár, pedig mennyi pénzt ellopott a magyar emberektől. Több ezer milliárdot. De @KisTehen: -nek ez nem fáj, mert ezt Orbán lopta, és annak örül a marhája.
namihami
@KisTehen: 09.47: Érdekes, de a Kaili ügye még itt se tart! B+! (reflex)
kereső
Nagy ügy. Kaili korrumpálódott- katariaktól !!- figyelsz orbán csicska , ők veszik meg orbánnak a repteret- és nem búnszövetségben elkövetett költségvetési csalással, sikkasztással vádolták meg, mint simonkát, boldog istván- akik vigan szavaztak még a megvádolás után is a fideSS szineiben. Ők választottak!!! államelnököt.
Szóval van egykorrupció- ami nem helyes-, és vannak a lopások, amelyek a te pénztárcádból is történt, történik. Itt vegyemgtek rajta, miközben a szemeteket is kilopják a fideSS csókosai orbán tudtával és beleegyezésével.
Macskaszem
@vacsi: Ahogy Simonka is szavazhatott, sőt a bírósági tárgyalásáról kérte ki a kormány, hogy szavazhasson a melegellenes törvényre, meg a többi baromságra. Jó reggelt kívánok.
namihami
@KisTehen: 14.54: Csak nem az a baj, hogy az a pénz (ha végül mégis igaz lenne) nem a magyar Osztap Bendert gazdagítja? Még, HA(!!) bűnös is, a hazai Harpagonunkhoz képest fillérekkel beérte!
namihami
@KisTehen: 16.47: Ha nemcsak írnál, hanem olvasnál is, akkor már olvashattad volna, hogy minden írásomban azt az álláspontot képviselem, hogy MINDKÉT oldal csibészeit meg kell büntetni! Csakhogy most végre találtatok egy, még csak a vizsgálatnál tartó esetet, amire egy egész várat próbáltok építeni! Az elmúlt 13 esztendő a folyamatos családi és fideszközeli ""ügyektől"" volt hangos, de ez valahogy mindig kimegy a fejetekből! Nem lehet véletlen, hogy a kasszakulcsot elzárják a Kmalav elől! A családi, baráti és NERtársi gazdagodás a MÁR ideutalt pénzekből történt, magyarul a MIENKET lopták el! Lehetséges, hogy ez is lopott, de nem a már ideutalt pénzeket és a helyi ""kisorbánok"" zsebe nyelte el Persze---a lopás az lopás, tegye bárki! De azért a mennyiség meghatározza a károkozás nagyságát!
nejlontacskó
@vacsi: " Egy bűnöző szavazhat?! Gratula! "
Ha egy bűnöző lehetett a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke, úgy, hogy bent csücsült a hűvösön, miért ne!
KisTehen
@nejlontacskó: ezt elmondhatnád a brüsszeli haverjaidnak ... hogy emiatt kaphassunk pénzt
KisTehen
@namihami: nektek valami nagyon kitekeredett erkölcsficamotok van
nejlontacskó
@KisTehen: eszemben sincs, nektek kell a lóvé, győzzétek meg őket... :)
KisTehen
@namihami: 2 esetet ... és látod ... nálunk 2 is lemondtak a vizsgálatok előtt
KisTehen
@nejlontacskó: pedig taníthatnád őket is erkölcsre
nejlontacskó
@KisTehen: Erkölcs?
Hmmm, ez Fidesz oldaláról, elég nevetségesen hangzik! :)
KisTehen
@nejlontacskó: gyurcsány oldalról is
KisTehen
@nejlontacskó: végre valamiben egyetértünk

HAHAHA
csak úgy....
@KisTehen: te egy született pressman! :)
teuton
@Őrnagy: Lepj ki / le, ha az Unio neked nem tetszik! A Szovjetunio szeretettel var, beallhatsz agyutölteleknek putylerhez, a temetesed fizetik!
csak úgy....
Forrás: Origo - csak gyogyósok részére!
Nessy
@Macskaszem: Völner is szavazott! Ha jól emlékszem épp Novák Katalin megválasztásánál!
csak úgy....
@Őrnagy: = kényszerzubbonyos vitéz! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.