A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom a molinó előtt sajtótájékoztatót tart. HVIM: Mentális betegséggel küzdő emberek vonulgatnak Kónya Dorka szóvivő nyitotta meg a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom sajtótájékoztatóját a Dózsa György úton. Barcsa Turner Gábor a HVIM társelnöke azt mondta, a felvonulás Budapesten nem olyan mint Nyugat Európaban, mert ott „még több a szeméremsértes és a vallasgyalázás”. Mentális betegséggel küzdő emberek vonulnak – fogalmazott. Ezt önmagában problémának tekinti. A HVIM, a Betyársereg és a Magyar Ellenállas is folytat ellendemondtrációt a szombati felvonulás ellen. Kónyi-Kis Botond szerint tarsadalomromboló politikai lobbitevékenység zajlik. Ez nem egyetlen napba sűrűsödik, hanem egész évben folyik, és három csapásiranya van szerinte. Az első a transzlobbi, a másik a gyermekek érzékenyítése, ami szerintük a tudat befolyasolását jelenti, harmadszor: a mélyállamiság kereteit teremtik meg sokszázmilliós külföldi tamogatásból olyan...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@durbincs: Akkor Gáspi se lehet óvóbácsi?...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csak Norisz és senki más
Egyszerű! Legyen korhatárhoz kötött a tájékoztatás! Na, meg vegyük csak elő a kiskorú veszélyeztetése törvénycikkelyt!

"... Az Alaptörvény is rögzíti, hogy minden gyermeknek joga van a megfelelő testi, szellemi és erkölcsi fejlődéshez, védelemhez és gondoskodáshoz..."

Na, ez a propaganda inkább gátolja!
CsipkeRózsa
@durbincs: 20:48

Milyen ügyesen, szépen össze tudtad gyűjteni a névsort.
Havanagi
Agyalágyult kretén durbincs. ! Biztos buzi vagy és ezzel álcázod magad.Az ilyen aluliskolázott,Hárshegyről szabadult roggyantak találnak ki hülyítésre abszurd teoriákat. Tüntető csapatoddal együtt ugorj vissza a XVI.századba,oda való vagy. Ja ! Gazdádat hol is kezelik? Grazban?
NKF
Helyeslem! Menjenek a kurva anyjukba az ovisokat,nagyobbakat hagyják békén ezek a rohadékok!
gina
De a zsiros OV cigány tolvaj propaganda IGEN, szemét rohadék fidesz banda
gina
Újra " durbincs "egy kis alja román szemét adja itt az észt pedig nincs neki, seggnyaló krumpli kitály,,takarodó a hazádba te senki prolét

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok