Januártól heti három járat lesz.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Minek? Rajtuk kívül ki a f@szom akar oda menni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Mirabilis: ma,17:43 ☻ Szijjártó előrukkolt már ilyen jó hírrel, amikor bejelentette, hogy a magyar védettségi kártyával lehet utazni Üzbegisztánba, és egyéb ázsiai, afrikai országokba, mert az EU-ba a nem fogadták el.
CsipkeRózsa
@Mirabilis: Nem, ők a kormánygéppel, magángéppel, mennek oda is.
Eladott Ország
Az vótmá', hogy azt kéne inkább listázni ,hogy mégis mely országokkal nincs kiadatási szerződésünk már mint nektek kakadu?! Elmorzsoltam egy könnycseppet a szemem sarkában, annyira boldoggá tett az örömhír. Már pakolom is a bőröndöket, nehogy meggondolják magukat. Szíjjártó ezt is elintézte! Ez fontos. Mint szar a farzsebbe. Ott fedezték fel az óvszert,a birkavégbelből, aztán 1998-ban lehámozták róla a birkát. F@sza és…. ?
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fmedia1.giphy.com%2Fmedia%2FS4I0uNOutfNF9rwaIl%2Fgiphy-downsized-medium.gif&key=MZODAOG56TNs82Y6qt_dGQ&w=800&h
Eladott Ország
Ha ők fogadnak kedvesen és ottlétem alatt végig velem lesznek, kiutaznék egy hétre.
uploads.disquscdn.com/images/b0b837a4e206cf2bbe41304662d49534c8bcfb85105463340c1acc2d8bcc16eb.jpg?w=800&h
Észak-Koreába mikortól lehet menni? Csak mert kiköltözhetnétek családostul, oligarchástul, 135+1 balfasz, gombnyomogató agyhalottastul!
Alma Ata
assets.4cdn.hu/kraken/7S8GhR9U9eW1X1QUs-xl.jpeg
Anyád utazzon te börtöntöltelék tolvaj. Számolj el te patkány a lélegeztető gépek meg vakcinák árával majd tűnj el az országból amig mehetsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.