Az árnyékminiszterelnök Gyurcsány Ferencné szerint Amerikának tudnia kell, hogy a magyarok számára fontosak a transzatlanti kapcsolatok. Dobrev Klára a Facebook-oldalán tudatta csütörtök délelőtt, hogy Budapesten találkozott Jason Crow demokrata kongresszusi képviselővel és David Pressman nagykövettel. Apró Antal unokája úgy fogalmazott a találkozó kapcsán: "Amerikának tudnia kell, hogy a magyarok számára fontosak a transzatlanti kapcsolatok, és az Árnyékkormány nem rombolja, hanem építi a szövetségeket. Ez szolgálja ugyanis a magyar emberek érdekét. "

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Te faszszopó durbincs,olyan nincs,hogy gyurcsány ferencné,csak a buzi bede nevü barátod képzelet világában.Majd szeretkezésetek közben mond meg neki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@KisTehen: Nos, barom majd akkor ugass bele ebbe, ha a magyar jogrendszerben - a parlamenti munkában az ellenzéknek vétó joga lesz. addig pofa súlyba, , Mondjuk mindent elárul, hogy emlegeted a fékek és ellensúlyok szerepét- amely a parlament, az igazságszolgáltatás, a szabad sajtó szabad és demokratikus működését jelent, amely ellenőrzi és "féken" tarja a végrehajtó hattalmat. Azzal, hogy nő az EP ellenőrző szerepe az EB-n, és az államok kormány-és államfőinek tanácsán(ET), éppen növekszik az unió demokratizmusa. Persze, ha értenéd- akkor nem ugatnál marha létedre hülyeséget.
Sakk Matt
@kulabombaafityiszre: Régóta mondom, hogy a dagit nem szabad a nevén nevezni. Úgy kell hivatkozni rá, mint Lévai Anikó férje!
vacsi
@Aki Én: Igen, de őket a magyar nép megválasztotta erre! Ezt a nőt meg senki!
namihami
Az orosz követségre nem mehetett, mert ott éppen a Viktor a Putyin szokásos havi análtisztogatásával volt elfoglalva!
namihami
@vacsi: 17.13: A magyar ""nép"" egynegyede és a bérmagyarok! Az még nem a nép, csak a ""fideszkétharmad"" !
Pusztán a matematika kedvéért!
namihami
@durbincs: Azt a szót, hogy ""láncal"", azt 2 (kettő) c-vel (lánCCal) iratja a magyar helyesírás! Persze ha te az Úly Madjar Hejjesirássi Kézzikönyvből dolgozol (lásd még ""álamférfi"" szócikk), akkor bocs!
Az elolvasás véletlen volt! Ugorgyunk!
Ja, és még annyit, Riga volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.