Az árnyékminiszterelnök Gyurcsány Ferencné szerint Amerikának tudnia kell, hogy a magyarok számára fontosak a transzatlanti kapcsolatok. Dobrev Klára a Facebook-oldalán tudatta csütörtök délelőtt, hogy Budapesten találkozott Jason Crow demokrata kongresszusi képviselővel és David Pressman nagykövettel. Apró Antal unokája úgy fogalmazott a találkozó kapcsán: "Amerikának tudnia kell, hogy a magyarok számára fontosak a transzatlanti kapcsolatok, és az Árnyékkormány nem rombolja, hanem építi a szövetségeket. Ez szolgálja ugyanis a magyar emberek érdekét. "

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Te faszszopó durbincs,olyan nincs,hogy gyurcsány ferencné,csak a buzi bede nevü barátod képzelet világában.Majd szeretkezésetek közben mond meg neki.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
A bűnöző, hazaáruló és politikai prostituált (többgenerációs) román cigányt, a nép nem hatalmazta fel arra, hogy kilépjük az EU-ból és a NATO-ból! Erről a magyar nép népszavazádssal döntött! Igaz a kolostorgeci és bűnszervezete/sleppje anno ezt nem szavazta meg, de leszarjuk a pofájukat! Bíróság elé lesznek állítva!
kulabombaafityiszre
Te faszszopó durbincs,olyan nincs,hogy gyurcsány ferencné,csak a buzi bede nevü barátod képzelet világában.Majd szeretkezésetek közben mond meg neki.
kereső
Nagy ügy. Orbánnak meg forró drótja- piros K vonal- van putyinhoz, és bármikor felhivhatja. Gondolom ezt már kiépitették trump felé is.
CsipkeRózsa
@durbincs: 13:59

A takarítói állás már foglalt volt, Orbán asszonya már elfoglalta.
vacsi
@kulabombaafityiszre: Nem tudom, mit hőzöngsz, de nem Gyurcsány felesége? Eddig úgy tudtam. A másik viszont, hogy ő, sem Apró Antal unokájaként, sem Gyurcsány feleségeként nem beszélhet a magyarok nevében, csakis a sajátjában. Ráadásul olyan, hogy árnyékkormány - nem létezik!
kereső
@vacsi: Úgy beszél. Dobrev Klára beszél, a saját véleményét mondja dr. Dobrev Klára hangján. A magyarokra történő hivatkozás az állampáért kormányának sajátja.
Az árnyékkormány intézménye nagyon is létezik, nem is új találmány- az Angolszász országokban gyakorlatilag az ellenzéki párt ilyen módon mutatja meg az "alternativát" a kormány rendelkezéseivel szemben. Ma is tanultál valamit ugye?
csak úgy....
@vacsi: vacsika egy kicsikét nehéz lány,
de vacsikának a szeme szivárvány.
mondtam neki, nélküle nem élek,
de vacsikának hiába beszélek.
csak úgy....
0rbán malmai müködnek,jajj annak akik beléesnek! :)
simmering73
@KisTehen: @durbincs: Sziasztok faszparasztok.
csak úgy....
éredekes,ha szarban a fidesz nimbusz akkor miníg megjelenik a 1/2 durbincs...
- lehet,hogy itt magával a mindíg zavaros 0rbánnal,aki leereszkedett a póri nép közé durbincs képében, lenne dolgunk? - áve viktor! :)
koszpeko
@durbincs: @KisTehen: Már megint a faszpajtások meg a paptetü.
Látom szarral teli van a pofátok meg a gatyátok.
koszpeko
@durbincs: mi van paptetü?
A faszpajtásoktól megkaptad a korpásba?
Box Hill
Miközben a felmenői üldözték még a nyugati zenét hallgatókat is. Mert az szolgálta a magyar emberek érdekét.
bence
@frank: ! Dehogynem ! Arra vette fel orbánnét !
koszpeko
@KisTehen: Mi van köcsög marha, faszpajtás, te a paptetütől kaptál a korpásba?
Látom egymásra találtatok.
A prideon futottatok össze?
balos
@sgl: A jobbágyi örökség kötelez!Sajnos a félelem,hogy holnap nem csókolhatják meg a kegyelmes úr seggét az sokakat eltántorít a szabad élet megélésétől!
kereső
@sgl: Nem volt olyan régen 2022 február-márciusa, amikor a fideSS =orbán mivel is riogatta a nagyérdeműt. azután, amikor megnyerte a választást szépen lassan mindent megvalósitott- amit a kampányban az ellenre kent. Még a konkrétan háboróba lépés nem történt meg, de orbán 2022 február óta különösen háborúval álmodik, miközben békét hirdet a hazug bagólesőjével.Ez is elfog jönni, mert addig nem nyugszik, amig nem neki lesz igaza! Erre fegyverkezik, erre szövetkezik a balkáni fasisztákkal, és erre szolgál a vörös telefon- amelyről bármikor felhivhatja putyint. és a balga nép még csak észre sem vesz- nem esik le az a qrva krajcár, hogy orbán mindent megcsinált amit rágalmazás szintjén eddig rákent gyurcsányra, az ellenzékre.
Aki Én
@vacsi: ,, Gyurcsány feleségeként nem beszélhet a magyarok nevében,"

Az MSZMP párttitkár ifjú kommunista titkár fia lehet miniszterelnök, képviselheti a magyarokat, Varga Judit a besúgó lányaként lehet igazságügyi miniszter, képviselheti a magyarokat...
Mondjam még, vagy megértetted?
kereső
@KisTehen: Nos, barom majd akkor ugass bele ebbe, ha a magyar jogrendszerben - a parlamenti munkában az ellenzéknek vétó joga lesz. addig pofa súlyba, , Mondjuk mindent elárul, hogy emlegeted a fékek és ellensúlyok szerepét- amely a parlament, az igazságszolgáltatás, a szabad sajtó szabad és demokratikus működését jelent, amely ellenőrzi és "féken" tarja a végrehajtó hattalmat. Azzal, hogy nő az EP ellenőrző szerepe az EB-n, és az államok kormány-és államfőinek tanácsán(ET), éppen növekszik az unió demokratizmusa. Persze, ha értenéd- akkor nem ugatnál marha létedre hülyeséget.
Sakk Matt
@kulabombaafityiszre: Régóta mondom, hogy a dagit nem szabad a nevén nevezni. Úgy kell hivatkozni rá, mint Lévai Anikó férje!
vacsi
@Aki Én: Igen, de őket a magyar nép megválasztotta erre! Ezt a nőt meg senki!
namihami
Az orosz követségre nem mehetett, mert ott éppen a Viktor a Putyin szokásos havi análtisztogatásával volt elfoglalva!
namihami
@vacsi: 17.13: A magyar ""nép"" egynegyede és a bérmagyarok! Az még nem a nép, csak a ""fideszkétharmad"" !
Pusztán a matematika kedvéért!
namihami
@durbincs: Azt a szót, hogy ""láncal"", azt 2 (kettő) c-vel (lánCCal) iratja a magyar helyesírás! Persze ha te az Úly Madjar Hejjesirássi Kézzikönyvből dolgozol (lásd még ""álamférfi"" szócikk), akkor bocs!
Az elolvasás véletlen volt! Ugorgyunk!
Ja, és még annyit, Riga volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.