A Nyugaton kiképzett és a Nyugat által felszerelt új ukrán dandárok, amik pótolhatatlan szolgálatokat tehettek volna ha reális célok elérésére vetik be őket, felmorzsolódtak. Lehet szallagcímeket gyártani, és twitter videókba kapaszkodni, de a lényeg lényeg marad. Ukrajnának nem sikerült megváltoztatnia a háború logikáját és rákényszerítenie az oroszokra egy gyorsan mozgó, összfegyvernemi harcformát. A hadjárat kudarca pedig azt jelenti, hogy Ukrajna megmaradt annak a felörlő háború csapdájában, amit a NaTE huszárvágásával próbált megkerülni. Ha valaki történelmi analógiákat keres akkor az 1969-1970-es Kifullasztó Háború esettanulmányához érdemes nyúlni. Ukrajna kudarcot vallott ott ahol Izrael, kínnal-keservvel ugyan, de sikerrel járt. Megváltoztatni egy folyamatban lévő háború logikáját. Ez az orosz-ukrán háború jelenlegi állása.”

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Őrnagy
@durbincs: Mi ez a Putyini propaganda?
Portfolio
2023. július 23. 16:21
"A CNN-nek adott vasárnap interjút Antony Blinken amerikai külügyminiszter és ebben arról számolt be, hogy Ukrajna sikeresen visszaszerezte a kezdetben Oroszország által elfoglalt területeinek mintegy felét. Úgy fogalmazott szó szerint Ukrajna kapcsán, hogy

Már visszavette az eredetileg elfoglalt területek mintegy 50 százalékát."

Akkor már Vlagyivosztok elfoglalására készülhetnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.