Amerika „egyetemes arcátlansága” miatt atomcsapást indíthat „valaki az atomhatalmak vezetői közül”, megismételve a 2001. szeptember 11-i terrortámadást – vélekedett az orosz biztonsági tanács elnökhelyettese.

Mevdegyev atomcsapással riogatja Washingtont: „És akkor ennyi. Kampec”

Kép: Dmitry Medvedev / Facebook

Az Egyesült Államok „egyetemes arcátlanságával” arra ösztönözhet valakit, hogy nagyszabású terrortámadást indítson vagy atomfegyvert vessen be ellene – írta Dmitrij Medvegyev, az orosz biztonsági tanács elnökhelyettese a Telegram-csatornáján vasárnap, egy nappal a 2001. szeptember 11-i terrortámadás évfordulója előtt.

A korábbi orosz elnök és kormányfő úgy fogalmazott, nem akarja "megátkozni" az amerikaiakat, de elérhetik, hogy terroristák ismét végrehajtsanak ellenük egy támadást 2001. szeptember 11. stílusában, viszont már atom- vagy biológiai fegyverrel:

Vagy ami még rosszabb: valakinek az atomhatalmak vezetői közül felmondják az idegei a szolgálatot, és érzelmi alapon úgy dönt, hogy tömegpusztító fegyvereket vet be. [...] És akkor ennyi. Kampec.

Az amerikaiak „arcátlansága” a politikus szerint egyebek mellett abban nyilvánul meg, hogy Oroszország és a vele baráti országok ellen szankciókat léptetnek életbe Ukrajna megtámadásáért.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Товарищ Медведев. Собака, которая лает, не кусается
Medvegyev elvtárs. Amelyik kutya ugat, az nem harap.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kapanyél
Azért remélem időben szólnak, hogy legyen időm jól bebaszni!
Néro2
Te fax Ukrajnában már nem különleges katonai hadművelet van?
Amocsokkurvaanyátokat rohadt gyilkosok.
kereső
Ez után a nyilatkozat után, nem lennék meglepve , ha az usa nagyon kegyetlen és fájó szankciókat léptetne életbe az oroszok ellen. Na, nem az atom fenyegetés miatt, hanem szeptember 11 emlegetése miatt. Az a dátum, ugyanis "véres rongy" az amerikaik szemében- és ez teljesen független , hogy trumpista-e az illető, vagy nem. Ezt azért tudhatná ez a nagyon okos biztonsági főnök. Nem lesznek finomkodóak, az biztos.
ómió
Pedig, hát, csak az orosz agresszió "szankcióköteles", az amcsi, viszont, "demokratikusan" soha!
Dr. Proktor
Orosz Biztonsági Tanács?
Ez zárt vagy nyitott intézet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.