A magyar miniszterelnök a Facebook-oldalán írta meg, mit kellene szerinte tennie az Európai Uniónak. Ez alapján prioritásként kellene kezelni a békét, a családokat, a migrációt és a kettős mérce megszüntetését. Orbán Viktor kemény üzenetet küldött Brüsszelnek a közösségi médián keresztül. A kormányfő négy pontban határozta meg, milyen változásokra lenne szükség Brüsszel részéről: - Békét kell teremteni Európa határainál! - Nem a genderpropaganda és a migráció erőltetése a brüsszeli vezetés feladata, hanem az európai emberek képviselete! - Meg kell védeni a közös határokat, és támogatni kell a családokat! - A brüsszeli kettős mércét a lengyelekkel és a magyarokkal szemben meg kell szüntetni!

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rakitics41
Úgy támogatni a családokat, hogy a támogatást csak a családok gazdagabbik egy tizede vehesse igénybe?Na ne már!Viktor !Hallgasd dr.Herczog Máriát, sok újat mondhat neked!
rakitics41
Úgy támogatni a családokat, hogy a támogatást csak a családok gazdagabbik egy tizede vehesse igénybe?Na ne már!Viktor !Hallgasd dr.Herczog Máriát, sok újat mondhat neked!
csak úgy....
aztán mitöl olyan csendes brüsszelben ez a lopós zseni? :)
CsipkeRózsa
Orbán nézzen körül először itthon, van kötelesség bőven, illetve csak volna, mert azt nem teljesíti.
Macskaszem
A dagadt eltévesztette az ajtót, a békét Moszkvától kell igényelni, nem Brüsszeltől.
Genderpropagandát kizárólag a fidesz folytat, migráncsokat kizárólag a fidesz telepít. Előbb migráncskötvénnyel, most meg akkugyári munkás képében.
Mi az, hogy kettős mérce a lengyelekkel meg a magyarokkal szemben? Most akkor a többi 25 országot lopásra kényszerítsék, hogy egyenlőség legyen?
Ezt a faszit már régen a vigyorgóban kéne őrizni rácsos ágyban kikötve.
rakitics41
Most olvastam a NET-en hogy Magyarország lélek száma a nagy családtámogatás ellenére 2100-ban 9 millió főre csökken, de ebbe a számban benne van az országba bevándoroltak száma is , amelyet 1 millió 900 ezer főre tesz a tanulmány.A tanulmány címe " Gyökeresen át fog alakulni az európai lakosság."Kérdés az hogy ilyen "óriási" család támogatás, amely ugye csak a felső réteget, mint egy 10%-ot érinti megéri-e az országnak, vagy ez kidobott pénz?Én azt gondolom, hogy mindent megérne ha az ország lélekszáma nagyobb arányban nőne mint most, de azon is el kellene gondolkodni, hogy eredményes-e ez a fajta támogatás, vagy inkább azokat a tömegeket kellene támogatni a családalapításban akik most a szegénységük miatt rendre kimaradnak ezekből az állami juttatásokból..Az is elgondolkodtató hogy a bevándorlók száma majdnem két millió lesz, ami az előrejelzések szerint az itt élő lakosság 20%-át jelenti.Itt is kérdés merül fel, hogy a határon felépített és őrzött kerítések betöltik -e azt a szerepüket amely miatt építették azokat, vagy csak dísznek állnak az ország határán és a bevándorlókat egyáltalán nem zavarja ez az építmény? Nem zavarja a hatalmon levőket hogy az ország lakosságának egyötöde bevándorló lesz az előrejelzések szerint, amelyek nem hasraütés alapján lettek megállapítva, hanem adatokat figyelembe véve kerültek megállapításra
namihami
És ezek a ""brüsszeli tévelygők""--ennek ellenére---se tudják még mindig, hogy mihez tartsák magukat?!?! Hát mégis, mi kellene ezeknek? Hiába kapnak útmutatást? Még mindig csak botorkálnak, ahelyett rátérnének az ""Igaz, Helyes Útra"" ? És már arra se hivatkozhatnak, hogy nem tudták! A Kmalac megmondta nekik! És mégis?!?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.