Nyugdíj-kiegészítést fizet a kormány, novemberben átlagosan közel fél havi nyugdíjjal többet visz a postás az időseknek – jelentette be csütörtökön

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Na, ezért nincsenek barátaid, te hazaáruló!
Még soha semmivel nem számoltatok el.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Barátkozzon veled az oroszlán, amikor éhes.
colibri
Ha a meglévő állapot neki pontos elszámolás... nos én nem értek vele egyet, így nem hogy hosszú barátság, semmilyen barátságról szó se lehet. Barátság legfeljebb a maffiózók között a Ner-ben lehet...
csak úgy....
0rbánba van valami szuggesztív tehetség , amivel a süsüket kordában tartja! :)
Eladott Ország
Most narancsfeudálfasiszta haveri kapitalizmus van, ergó naponta imátkozzanak az Orbán házioltár előtt nehogy kórházba kerüljenek mert az = a kampóval. Orbán a nyugdíjemelésről: "nem engedhetjük meg, de mégis megtesszük", válaszolta Orbán, majd ellopott egy komplett országot. De megengedhetjük Tiborcz kifizetését zsebből mikor az EU visszaköveteli az ellopott pénzt azt is. Meg Rogánék éves szinten több százmilliárdot elverő propaganda minisztériumát is megengedhetjük. De nyugdíjat nem fizetünk, tanárokat nem fizetünk, egészségügyi kiadásokat nem fizetjük. Mostanra a 135 +1 leggyávább hazaáruló mindegyike milliárdos a 200 államtitkárral együtt, azt is megengedhetjük. Meg a jachtkikötőt Olaszországba meg minden NER-csicskának különgépet meg külön jachtot. Azt is megengedhetjük. Ja és veszünk repteret is. "Akkor leszünk majd nagyon erősek és boldogok, amikor a magyar költségvetés pluszban lesz. Ez most nem így van, mert ezt tönkretették a kommunisták. Idős, nagyon sokat dolgozott embereket nem lehet olyan helyzetbe hozni – amibe egyébként a baloldal hozta őket korábban – hogy nem adjuk oda ezt a pénzt a nyugdíjasoknak – vezette le. Tehát "nem engedhetjük meg magunknak, de meg kell tennünk." A nyugdíjasok nagy többségben támogatják a nemzeti kormányt” Ezt bírta mondani szó szerint. Olyan szinten tudnék itt most káromkodni, hogy azt még kipontozva se lehetne itt leírni. Kommunisták, baloldal. Kíváncsi vagyok, a jövő héten milyen törvényt kinek a lejáratására fognak elfogadni. Az elmúlt 8 év baloldali populista mindennek és mindenkinek keresztbetevő gyurcsányista és sorosista Brüsszel kottájából játszó egyének hibája a jelenlegi helyzet. Nekik semmi közük hozzá! Tehát az öregek nemzeti érzelműek, a fiatalok kommunisták. Orbán kicsit mintha visszás lenne, agyilag zokni, valamiből etetni kell a NER csürhét, gondolta magában.
Aki Én
Na, ezért nincsenek barátaid, te hazaáruló!
Még soha semmivel nem számoltatok el.
Eladott Ország
Ha valaki a munkájában 13 év alatt azt tudja felmutatni, hogy csődbe viszi a céget, miközben palotát építtet magának, és kiosztja a cég pénzét a kiccsaládnak’ meg haveroknak, akkor azt elküldik a 3,14csába, mert alkalmatlan tolvaj. Itt meg újra és újra meghosszabbítják a szerződését. 10 évig rugóztak azon, hogy a baloldal "elvette" a 13. havi nyugdíjat, közben végig 2/3-uk volt! Most majd 10 évig azon rugóznak, hogy ők visszaadták? Közben megszüntették a svájci indexálást, így gyakprlatilag megszűnt a nyugdíjak tényleges emelkedése! Mindenkinek annyi nyugdíja lesz egész életében (reálértékben), amennyivel nyugdíjba ment! De még ez sem igaz, mert a nyugdíjkorrekció sosem éri el a valódi infláció mértékét, így minden nyugdíj valójában csökken! Akinek ma "jó" nyugdíja van, ha megéri 10 év múlva kisnyugdíjas lesz! Aki ezt nem érti meg, és Orbánnak tapsikol, az nem a valóságot látja! A cigány geci 14 év alatt eljuttatta az országot oda, ahol a part szakad b@zdmeg. Ennyire még senki nem vágta tönkre a magyar nemzetet, sem anyagilag, sem morálisan, sehogy. De a leghülyébb, aki ezek ellenére rád szavaz, ez is tény.
Havanagi
Milyen pontos elszámolás? Nem tudsz számolni,köcsög,vagy nem akarsz?Anyádnak hazudj,aki ilyen emberré nevelt, aki lop,csal hazudik.
kereső
Akinek ilyen "barátja" van, mint te, orbán, annak már ellenség nem kell. A "barátság" jegyében évek óta meglopod a barátokat, visszaélsz a "barátságukkal".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.