Lelkesen helyeselt a magyar miniszterelnöknek.

Nagyon bejött Elon Musknak, hogy Orbán a nácikhoz hasonlítota a sajtószabadságot védő uniós javaslatot

Elon Musk. Kép: Alain JOCARD / AFP

Elsöprő többséggel szavazta meg kedden az Európai Parlament (EP) az Európai Bizottságnak az újságírók és a médiaorgánumok védelméről, valamint a sajtószabadság biztosításáról szóló javaslatát. A jogszabály végleges szövegéről még csak most kezd tárgyalásokba az EP az Európai Tanáccsal, az irány azonban egyértelmű:

Azt akarják elérni, hogy a tagállamok tegyenek lépéseket a média befolyásolása ellen, legyen vége az újságírók jogellenes megfigyelésének, a tulajdonviszonyok legyenek átláthatóak, az állami hirdetéseket pedig igazságosan osszák el.

A javaslat emellett egy új független szerv, a Médiaszolgáltatásokat Felügyelő Európai Testület létrehozására is kitér. Könnyű belátni, hogy az Orbán-kormányt mindez kellemetlenül érintené. Nem véletlen, hogy Orbán Viktor az X-en így fogalmazott erről:

Egy újabb szabadságellenes javaslat Brüsszelből: a média teljes ellenőrzése. Mi, közép-európaiak már láttunk ilyesmit a múltban. Kominformnak és Reichspressekamernek hívták. Soha többé!

Az, hogy a miniszterelnök a nácikkal állította párhuzamba a sajtószabadság védelmét, elnyerte Elon Musk tetszését is. Ahogy arról a kormányközeli médiumok egymásra licitálva beszámoltak csütörtökön, az X tulajdonosa így helyeselt kommentben:

Teljes mértékig!

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@Őrnagy: Közlegénynek is kevés vagy, nemhogy őrnagynak, te orbán-szoppancs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izéke
@Shikari: mi van veked,talán rosszat álmodtál es felriadva rögtön zsidózol egyet? Keresztény vagy te egyáltalán? Mert ha igen,van számodra pár rossz hírem. Az egész vallasod alapja a zsidóságon nyugszik.Jézus is zsidó,Mária is,Péterről elnevezett székesegyház na kiről lett elnevezve? Nahat,pont egy zsidóról aki " csak " halász volt,megcsak nem is gázszerelő. Isten fizikai választott népe a zsidóság marad örökké,mivel nem változtatta meg soha ezt a döntését és a világ összes embere meg lesz ítélve azert is,ahogyan most a zsidósággal bánik. Aki Isten népét utálja,az a sátán gyermeke. Inkább szállj magadba és imádkozz kegyelemért és térj meg! Mert Istenhez csakis Jézuson keresztül vezet az út. Aki ugye...szintén zsidó.
Yoda69
@Shikari: Jezust a romaiak oltek meg gyagyas.
jáger laszló
Musk+ foglalkozzon inkább a Teslával!!
Ott nagyobb sikerre számíthat,mint a politikában!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Akkor, a "művelt nyugat" elsöprő anarcholiburnyák médiája majd "takarékra áll"!?
csak úgy....
@Shikari: te idióta,ha nem ölték volna meg akkor már azt sem tudnánk,hogy létezett (vagy sem) !
telegdilaci
@Shikari:Igazából azt sem lehet tudni hogy volt e-Jézus nemrégen néztem egy dokumentum filmet Jeruzsálemről,végig járták tudósok azokat a helyeket,ahol Jézust kereszre feszítették, végül kiderült hogy semmi nem úgy volt ahogy a Bibliábából olvastuk,és még azt is kétségbe vonták hogy nem is létezett Jézus,akkor most teljes képzavar kinek és mit higgyünk el?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.