Ukrajna teljes csődben, az elnök magára haragította a legszorosabb szövetségeseit, elbukta az EU-csatlakozást, és télen lehet, hogy nem lesz mivel fűteni. Mutatjuk a drámai helyzetet!

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Csizmás Kond: Ird mmeg ezt orbánnak: és mellékeld hozzá húségnyilatkozatait- putyinhoz, kinához, erdoganhoz, az azeriekhez.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SÍva
Már rég el kellett volna és nem megvárni amíg az ukrán lakosság (a hétköznapi emberek legyen az bármilyen származású) férfi tagjait feláldozzák idegen érdekek védelme miatt!
NKF
Már rég el kellet volna a saját népét vitte a vágóhídra! A rohadék!
izéke
@Őrnagy: te ugatsz? Te vagy itt a legnagyobb talpnyaló propagandista. Talán ezeket a híreket is a pedofil amerikai hírszerződtől tudod?
izéke
@Őrnagy: látod nem tudsz válaszolni így csak ennyit tudsz kihányni magadból,szar mikor szembesítenek a hazugságaiddal ugye?
kereső
Ki mondott olyat, hogy Ukrajna azonnal csatlakozhat? Senki. Neki is zgyanúgy, mint anno Magyarországnak teljesitenie kell a csatlakozási feltételeket- át kell alakitania a jog-és társadalmi rendjét. Ugy hogy nem bukott el semmit- ez csak a tudatlan primitivek veszik be. Sajnos sokan vannak,és elnézve az oktatás minőségét még többen lesznek.
Gondolom a többi hir is olyan , mint a "elbukott eu-s csatlakozás". Hazug.
Csizmás Kond
...aki árulónak áll és a saját hazája helyett egy másik hatalom érdekeiért képes feláldozni a hazáját az csak kötelet érdemel...
kereső
@Csizmás Kond: Ird mmeg ezt orbánnak: és mellékeld hozzá húségnyilatkozatait- putyinhoz, kinához, erdoganhoz, az azeriekhez.
SÍva
@Horizont: Nem kellett volna az orosz ajkú lakosságot (egyébként egyiket sem) megfosztani a jogaitól és megszegni azt a bizonyos megállapodást! Idegen érdekek alatt a külföldiek által felvásárolt termőterületeket és egyéb ingatlan vagyonokat értek! Gondolod, hogy a demens fia véletlenül került Ukrajnába?
izéke
@SÍva: gondolom be tudod mutatni az általad
eladottnak vélt földek és ingatlanok tulajdoni lapjait...az ukránok azt akarják teljesen jogosan,hogy az állampolgáraik tanulják meg az ország nyelvét,ahogy itthon is elvárják,hogy az itteni kisebbségek beszéljenek magyarul.
namihami
Oké, elzavarják! És akkor mi lesz? Hirtelen visszaépülnek a házak? Lesz fűtés, élelem? Az ukránokkal ismét megalakul a Szovjetunió? A Putyin felépíti a szétbombázott helyeket? Hirtelen a sarokba zavarják az ukrán öntudatot? Esetleg visszaáll a régi rend? KGST, Varsói Szerződés és hasonlók?
Mert ehhez tényleg semmi egyéb nem kell, mint az Orbáni terv és a Huxit! De, mi lesz a többi VOLT szocialista országgal? Azok is jönnek majd? Ahogy a szlovákok is ezt pedzik már finoman ezzel a ""nemszállítással"" ?
namihami
És így, legfőbb aduként: A Putyin (talán) még a halottakat is feltámasztja!
kereső
@KisTehen: 13:32 Álmodik a nyomor barom!
SÍva
@izéke: Nem kell nekem bemutatni neked semmit sem! Saját maguk osztják meg ezeket és nyilvánosan a sajtóban!
Eladott Ország
Jaj, a minap hallottam, hogy '56-ban sem az oroszok jöttek ide, hanem az ukránok, tehát a Szovjetunióból a szemétmocskos ukrán katonák jöttek minket bántani, mert az orosz katonák nem olyanok. Nem kell ugye mondani, mely médián csüng a kedves idézett? Ez már alaptétel náluk. Gondolom '68-ban meg nem magyarok voltak Prágában. Abban az esetben a komcsi Szovjetunió kényszerített minket, ami Oroszország még más Oroszország volt. De amúgy Putyin is rossz Putyin volt 2010 előtt, mert akkor Gyurcsánnyal kokettált, utána javult meg. Lánczi Tamás és vendégei szakértelme vetekszik az utcánkban lakó Rózsi néniével, akinek fullfideszes agytekervényeit kizárólag a tévés propaganda vezérli, és Lánciékat, a bűnöző román cigány segge és közpénze!
Csak azt nem értem, hogy a Krími-híd miért áll még mindig. Összeomlik az magától. Pár napja fotózták ezeket a repedéseket rajta. "Felszíni sérülés , habarccsal javítható ! "Betonka Pisti , 30 okleveles statikus, migatyánk szavazó és betonacél nélkül vasbetonszerkezetet építő Orbán Stróman Lölö. Ez a robbantás utáni újjáépített szakaszon van.
uploads.disquscdn.com/images/2dcc7136939e82cd275a58371e3211605b455e830c17136b4366a206e0bd1e94.png?w=800&h=1077
A magyar lakájmédia origo csont nélkül lehozza, hogy az ukránok robbantották fel a kahovkai víztározó gátat. Ugyan már hová gondolsz? Nem az oroszok robbantották fel a gátat ezt egy hülye is tudja, meg azt is, hogy a ruszkik nem támadják meg Ukrajnát ( lásd 5. számú fideszes Bayer Zsótit’)
uploads.disquscdn.com/images/7abf9999a9049c740c8cb7192a36e4aeb6e960016698a4070d895e5340b0d9f8.jpg?w=800&h=1877
Péter2
Ez az origó olyan mint a komcsi időkben a pártfunkcionáriusok , "az a haldokló nyugat" , már 70 éve ezt halljuk tőlük , na de hát ilyen a kommunista beidegződés , fújni kell az elvtársaknak a mantrát , had butuljanak , még a végén el is hiszik !
namihami
@Őrnagy: 14.03: Ahogy viszont orosz (ismét) barátaink és (mégcsak) féltestvéreink se maradnak el a ""katyni példa"" bemutatásával!
Vagy, csak hogy a saját házunk előtt söpörjünk, mindjárt itt van nekünk a mi becsületes katonáink és csendőreink""délvidéki pajzánsága""! Amikor a helyi szerb civileket gyorsított módszerrel próbáltak úszni tanítani! Sajnos a testek, megspékelve némi ólommal, nehezebbek, mint a rájuk ható víz felhajtóereje! Kellett néhány nap és néhány kilométer, mire fel tudtak jönni a víz alól! De az már késő volt!
kereső
@namihami: Emlegethetnéd neki az 1932-33 as éhinséget, amelyben sztálin elvtársék éhhalálra itéltek több millió ukránt.
BabyShark
Én azt olvastam valahol, hogy Putyin összeomlott a szülinapján, és le akar mondani, annyi vereséget szenvedtek az UKRÁNOK ellen akiket ZELENSZKIJ vezet!
Kinek mit intézett... avagy ki mit olvas!
Csizmás Kond
@kereső: ...menj orvoshoz...miért kéne én azt tegyem amit a te idegeid diktálnak ? Leírtam a véleményemet, ha neked is van írd le és ne mással szórakozz.
Csizmás Kond
@Horizont: ..minden relatív a felfogás is...képességfüggő...:)
Szar ember az aki a saját bajait, konfliktusait a világ másik felén élőkkel akarja megoldatni. Ez a sehonnai ukrán elnök is befeküdt mindenkinek hogy hatalmasként villoghasson, és bár nagyokosnak hiszik sokan ugyanazt a hibát követte el mint annakidején a sehonnai magyarkommunista senkiháziak...öletik a "saját" népűket a maguk dicsőségéért...de remélem majd lesz aki számonkérje rajta a tetteit.
Csizmás Kond
@Horizont: De van viszont itt arról van szó, hogy egy bohócelnök hány embert öletett meg amerika francia és kitudjamégmelyik nyugati hatalom kedvéért...mert az igaz hogy az orosz támadott de ha az ukrán megadja megát és nem folytatja az amerikai kérelmeket még területet sem vesztett volna, sőt akár európa tagja is lehetett volna de ő nem azt akarta hanem az amerikai érdekeket képviselte hogy gyengíthessék az orosz gazdasági stb erőket...
Az orosznak nem kell még egy ellenséges terület viszont azt sem akarta hogy amerika a kertje tövébe kakáljon, hogy kiszoruljon a fekete tengerről, stb.
Csizmás Kond
@Horizont: ...mongyuk arra nem is kértelek...
Yoda69
Ugy latszik az origo egy az egyben nyomja a putyin propagandat.
Csizmás Kond
@Horizont: ...nem vitatkozni kéne hanem vélemény írni...de van aki csak úgy tudja kifejezni magát hogy mást lebarmolja...tudod neveltetés kérdése...
Írtam egy véleményt és a kedvedért még meg is magyaráztam te viszont csak kötekedsz...mert neked ezt jelenti a fórum.
Csizmás Kond
@Horizont: ...pedig jól tudod hogy nem az én beírásom a tényező hanem a cikk ami alá írni lehet...
...és nincs problémám...inkább neked van.
szaboria1
Origo elég sokszor mellé lő a cikkeivel.
Igazuk van a régi újság íróknak a mostaniak már nincs igazi cikkek írásához az igazság megírásá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.