Katonai tiszteletadással fogadta Pekingben Orbán Viktor miniszterelnököt Li Csiang kínai kormányfő, ezután kétoldalú tárgyalásokra került sor.

Orbán Viktor mindenkit biztosított: „Kína jó barátja vagyunk Európában”MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Li Csiang kiemelte: a földrajzi távolság ellenére erős, régi barátság köti össze a két országot. Hozzátette: Kína értékeli, hogy Magyarország volt az első európai állam, amelyik aláírta az Övezet és út gazdasági együttműködést.

Elmondta: kétoldalú kapcsolataink barátiak, és gyümölcsöző eredményei vannak.

Orbán Viktor is kiemelte a személyes barátságot és az eredményes együttműködést. Hangsúlyozta: politikai barátságunknak mélyebb, kulturális alapjai is vannak. Emlékeztetett: most lesz a 75. évfordulója a két ország közötti kapcsolatok felvételének.

Kína jó barátja vagyunk Európában, és jó reményeket fűzünk a további együttműködéshez

– mondta a magyar miniszterelnök.

Forrás: MTI

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
csillognak-villognak a kínai seggek, erröl 0rbán a magyarok buthája gondoskodik! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pultosjocó
a NER miatt kéne visszaállítani a halálbüntetést...puhos, kínában gazdasági bűncselekményért is kivégezhetik az embert-...
lampa laz
Dglj meg, te rohadék. Én nem vagyok 1 kínainak sem barátja.
Eladott Ország
A kolostorgeci Pekingben szopja Putlert, kevesebb mint egy héttel október 23. előtt Ha lenne gerinc a magyarokban nem engednék haza többé, rohadjon meg ott keleten, mint az elődje. A román cigány geci, az EU+NATO trójai falova Kínában és Putlernál !
twitter.com/SzabadonMagyar/status/1713784321683656733/photo/1
Clavigo
Neked More,,( meg esetleg anyádnak ) vannak kínai haverjai...
Nessy
Könyörgöm, mi ebben akkora újdonság? At ötvenes évektől kezdve "jó barátunk" volt Kína, Vietnám, a mai FÁK országok! Remekül működött pl. a József városi kínai piac! Mi is pl. ott szereztük be a cigit, meg sok mindent.
Most kínai hitelből, kínai munkások, a Magyar állam sok milliárdos támogatásával építhetik a környezet szennyező, energia és víz igényes a akkugyáraikat! A "vendég munkások" meg kényelmes szállásokon, szabadabban, jobban élnek, mint otthon. A profitot meg a kínaiak is haza viszik, mint bárki más!
libellle
Pontosan, már mindent eladtak nekik kölcsön fejében. Kina már minden megszerzett amit akart, mert latja, hogy egy pénzéhes disznóval van dolga.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.