Nem kereszténydemokrata, aki megtagadja a jogállam és a független igazságszolgáltatás elvét; aki nem szereti a szabad sajtót és a civil szervezeteket; aki eltűri az idegengyűlöletet, a nacionalizmust és az antiszemitizmust; aki az államot és a nemzetet szembefordítja az egyén szabadságával és méltóságával; aki előbbieket az utóbbiak fölé helyezi; aki megosztó és a konfliktust keresi a világban és az Európai Unióban; aki Putyint támogatja, és Ukrajnát támadja; aki az áldozatot támadja az agresszorral szemben; aki le akarja cserélni a liberális demokrácia nyugati rendjét az autoriter 'demokrácia' keleti modelljére.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Maccska: a te szálaid a diliházba vezetnek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
Így aztán marad a faszparasztok. Hu. Végülis egy román véglénytől nem várható el, hogy kultúremberként szólaljon meg a hat ellemivel: a hidrogén és a hélium valamint a föld-levegő mega víz. És tűz. Csau is így végezte. Megártott neki a sok tanulás.
Nessy
@KisTehen: Ezek közül per pillanat melyik nincs kis hazánkban? B+ nélkül.
csak úgy....
@Őrnagy: horthytok és ti nem nácultatok el, benneteket az öntudat és a szél vitt ki a don kanyarba? :)
a te öseidröl is megtudhatnánk valamit, vagy az tabu mert szégyeled öket!?
Peller Anikó
@Őrnagy: Azt eddig is tudtuk, hogy végtelenül buta vagy, de mindig képes vagy rátenni a szívecskés lapáttal. A Tusk ha megválasztják lecserél néhány embert és kész, ők kapják a pénzt. Te meg Tulok kaphatod be.

Tudod ha nem megy a kupi nem elég másik utcába költözni, hanem le kell cserélni a kurvákat.
Peller Anikó
@Órnagy: 11:18, "Én húgyagyú gyagyás"

na látod, ebben maradhatunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.