Németország védelmi minisztere, Boris Pistorius, a közelmúltban szólalt fel a német közszolgálati televízióban, a ZDF-ben, és sürgeti az új mentalitást a német társadalomban a közel-keleti konfliktus és az Oroszország-Ukrajna háború miatt – írta meg a portfolio.hu.

A német védelmi miniszter szerint ideje készülnünk a háborúra

Fotó: Pixabay

Pistorius, aki a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) politikusa, elmondta, hogy ezen konfliktusok hatásaival a német társadalomban is számolni kell.

"Az embereknek ismét fel kell készülniük arra a gondolatra, hogy Európában háborús veszély fenyegethet. Németországnak önvédelemre alkalmasnak kell lennie, és ez nem csak a német hadsereget érinti, hanem a teljes társadalmat is"

- mondta Pistorius.

Ugyanakkor a Portfólió szerint Pistorius hangsúlyozta, hogy Németország mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza a további eszkalációt. A konfliktusok hatásaival való szembesülés azonban azt mutatja, hogy Európa és Németország is készen kell álljon arra, hogy megvédje saját érdekeit és biztonságát a világ változó geopolitikai környezetében.

Forrás: portfolio.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Megnyugtató.
Mindez egy maréknyi elmebeteg miatt. Ahelyett, hogy fellógatná mindenki a sajátját.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Maccska: te idióta ,németországban minden normális ember tudja,hogy rábaxik ha nácizik és ez nagyon helyes! ne keverd a szezont a migrácsokkal
kakukkmadár
@Maccska: Ez annyira jó már, hogy a helyi főokos megmondónyávogó mindenhez ennyire ért már a bivalybasznádi vályogviskóból, a dobkályha mellől, nem? Kíváncsi lennék azért, megvan-e a 8 általános, vagy csak kisegítőn sikerült elsajátítani a nárcisztikus pszichopátiát? Az ilyenekre modnta Hofi: "A lófaszt kisapám..."
jesz
itt is készülünk(csak titokban), ott is készülnek...mi lesz ebből?...gyanítom a migránsáradat fogja beindítani a gyutacsot...
csak úgy....
@Maccska: téged azért hagyott el az egész családod,mert te egy kibaxottu buta de okoskodó, mindenkinél maindent jobban tudó krónikus elmebeteg vagy! :) szerintem te 0rbánnál is sokkal okosabb..., a faxnak nem figyelt még föl rád a fidesz?
SÍva
Készüljön minden háborút támogató politikus és vívja meg a saját harcát, ne bújkáljon! Minket meg hagyjanak békén! Azt a kormányt aki háborúba sodorja a népet ki kell végezni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.