Fico mellett Peter Pellegrini pártját is segítették a magyar kormány ügynökei.

VSquare: Habonyék segítettek választást nyerni Robert Ficonak

Robert Fico szlovák miniszterelnök. Kép: MTI/EPA/Olivier Matthys 

Habony Árpád és a Századvég munkatársai – például Faragó Csaba külügyi igazgató – közvetlenül beavatkoztak a legutóbbi szlovákiai választásokba – írja több kormányközeli forrásra hivatkozva a hírlevelében a VSquare. A lap szerint a magyar stáb tavaly először Peter Pellegrini pártját, a HLAS-t környékezte meg, ahogy azonban emelkedésnek indult Robert Fico pártjának, a SMER-SD-nek a népszerűsége, velük is együttműködésbe kezdtek.

A SMER és a magyar ügynökök közötti együttműködés még Fico győzelme után is erős maradt

– mondta a VSquare egyik forrása. Az együttműködés részeként a Századvég például közvélemény-kutatások és részletes felmérések sorát bocsátotta Fico pártja rendelkezésére – írják.

A SMER-SD, a HLAS és az SNS októberben kolaícióra lépett, hogy Robert Fico miniszterelnök vezetésével alakítsanak kormányt.

A VSquare hiába kereste a SMER-t, a HLAS-t, valamint a Századvéget, nem kaptak választ.

A VSquare szerint később a Századvég a szerbiai választásokon is aktívan részt vett: Faragó segített a Vajdasági Magyarok Szövetségét segítette. Korábban a magyar kormány a lengyel választáson látványos vereséghez segítette szövetségesét, a PiS-t.

Forrás: VSquare

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Macska: Biztos lehetsz benne: vádlott álljon fel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Már a Habony is keveri a szart a szomszéd tótéknál!!
Nem lesz ennek jó vége gyerekek...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
Es orbanek pofaznak a szuverenitásról, amikor ok minden más ország belpolitikájába belefopaznak.
Tipikus naci/bolsevik módszer: vádolj meg másokat azzal, amit te elkövetsz.
Clavigo
Nem véletlenül utálnak minket az EU- ban...,,Okádnak a magyartól..
Péter2
@Pegero: Tudod kiről beszélek , Arthur J. Finkelstein Első leszek aki a rendszerváltás után teszek a gazdád ellen feljelentést ez ügyben , vannak neves ügyvéd ismerőseim azt a közpénzt amit gazdád ennek a mocsoknak kifizetett vissza fogjuk tetetni a köz javára . De nem csak ezeket , hanem a többit is ! .
rücsü41
@durbincs: Anyáddal szórakozz faszfej!Ha van feleséged akkor azzal élj házas életet , azt baszogasd,ha nincs akkor a barátodat a a cikkhez érdemben nem szólsz semmit!Hogy a bús büdös ..csába nem szól ennek a halszerű valakinek, hogy ez itt a hozzászólások részerére fenntartott hely, és a más hozzászólók bemocskolása nem hozzászólás!
rücsü41
A sorozatos állami szuverenitás megsértése a kormány és emberei részéről úgy látszik állami feladat, és erre föl még azt állítja ez a utcai nindzsa harcos, aki inkább félre áll, amikor a véleményét kellene kinyilvánítani, hogy rendre megsértik a magyar szuverenitást a civil szervezetek , pártok és személyek akik csak a kormányhibáira hívják fel a figyelmet és fordulnak az EU-ban a tisztségviselőkhöz, mert itthon ezt hiába teszik, nem történik semmi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.