Már zajlik a szlovák miniszterelnök hivatalos látogatásának előkészítése.

Orbánhoz jön vendégségbe jövő héten Robert Fico

Orbán Viktor és Robert Fico 2015-ben. Kép: Miniszterelnok.hu

Robert Fico szlovák államfő január 16-án, jövő hét kedden Magyarországra látogat, hogy Budapesten találkozzon Orbán Viktorral – értesült a HVG. A lap információit Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke is megerősítette, hozzátéve:

A szlovák miniszterelnök hivatalos látogatásának előkészítése már zajlik.

Nemrég a VSquare írt arról, hogy Habony Árpád és a Századvég munkatársai közvetlenül beavatkoztak a legutóbbi szlovákiai választásokba, tanácsadóként segítve Fico pártjának győzelmét. A SMER és a magyar ügynökök közötti együttműködés a lap szerint a választással nem ért véget.

Forrás: hvg.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Na, zsák és a foltja összejönnek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Nyírfa: Sajnos azt kell hinnem,hogy a szín és származás az elsődleges meghatározója az ember meghatározásánál!Szerintem a viselkedés a legfőbb jele,hogy ki tud ember maradni ebben a szarban ami most az országban folyik!Laktam én már mindenféle nációval egy házban,de ott sem a színe vagy fajtája miatt volt baj a rasszistákkal!Minden nemzet kitermeli a salakját!Itthon a 89 ezt a folyamatot csak megerősítette,mert olyanok állítják magukról hogy nemzethyek és keresztyények akiknek fingjuk sóinxócs hogy eszik vagy isszák az említett minősítéseket!Viszont a térlátásuk a hátrafelé nézésben kiváló!Az önismeretük korlátozása már már örökletes turáni átok miatt!
colibri
Az eu-s szavazás előtt csak meg kell beszélni az ukránok elleni állásfoglalást így négyszemközt.
Nem jelenti azt, hogy a V-4-ek feléled. A tehén megint össze-vissza zagyvál, kettőig nem tud számolni!
Cherry
A szemetet összefújja a szél...
Cherry
@Maccska: Agyhalott 1 Bites birka hahahahhaha annyira hülye vagy hogy már fáj,,,,,,, ilyenek a szektahivők ész nincs csak ugatás,,,,,
namihami
Remélem, hogy legalább valami medáliát is hoz magával! A Kmalac lassan úgy néz ki, mint régebben a szovjet főtitkárok! Lassan már csak a hátán lesz hely! Oda azt teszi, amit a múltjáért kap!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.