A Nyugat azzal, hogy Ukrajnát a Krímre és Oroszország belső területeire mérendő csapásokra bujtogatja, és ezekhez nagy hatótávolságú eszközökkel is ellátja, azt bizonyítja, hogy nem akar konstruktív megoldást – jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter csütörtöki évértékelő sajtótájékoztatóján.

Lavrov most felfedte, hogy szerinte Ukrajna győzhet-e

Fotó: Youtube

A Nyugat nem akar semmilyen konstruktív megoldást, amely figyelembe venné az Oroszországi Föderáció jogos aggodalmait

– mondta a tárcavezető.

Leszögezte, hogy Moszkva továbbra is következetesen törekszik az Ukrajna elleni "különleges hadművelet" céljainak elérésére, amit a brit-ukrán biztonsági megállapodás sem fog tudni megakadályozni.

Lehetetlennek nevezte, hogy Oroszország vereséget szenvedjen Ukrajnában, amelyre szerinte ugyanaz a sors vár, mint Afganisztánra és a többi országra, ahol a Nyugat "kalandorságba" bocsátkozott.

Forrás: MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Te rohadék ti milyen konstruktív megoldást ajánlotok?
Tudjuk Ukrajna adja meg magát és tiétek az ország meg a dicsőség. Lófaszt mama.
Még hány gyereket, időset, fiatalt akartok megölni, hány épületet lerombolni???
Hogy dögölnétek meg Putyinnal az élen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Te rohadék ti milyen konstruktív megoldást ajánlotok?
Tudjuk Ukrajna adja meg magát és tiétek az ország meg a dicsőség. Lófaszt mama.
Még hány gyereket, időset, fiatalt akartok megölni, hány épületet lerombolni???
Hogy dögölnétek meg Putyinnal az élen.
csak úgy....
öreg, afganisztánba elöször ti kalandoztatok,amire véresen rá is baxtatok!
a vietnámi ,kóreai háborút is ti, a cccp.-s ruszkik okoztátok és eddíg mindenben benne volt van és lesz a mocskos mancsotok!
ti mindíg is szerettetek gyilkolni,még a sajátjaitokat sem kíméltétek soha!
jáger laszló
Lavrov
Majd ha a pina dalol...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
"Jobb ma egy ATACMS a tanyámon, mint holnap egy ruszki az anyámon.” Az Egyesült Államok valószínűleg az ATACMS egy olyan változatát fogja küldeni, amely kazettás bombákkal van felszerelve, nem pedig egyetlen robbanófejjel. Ez megnyugtathat néhány amerikai tisztviselőt, akik úgy vélik, hogy egyetlen robbanófej szállítása kimerítené az amerikai készleteket.
twitter.com/i/status/1705310813014171928
Az oroszokra senki nem akarja rákényszerítani a nyugati világ értékrendjét! Ezért aztán Lavrov vegye le Rolexet és az Armanit, szálljon ki az S Merciből és élvezze saját országa csodálatos miliőjét! Minket meg hagyjon tovább rohadni az európai fertőben! Ez vonatkozik az 0rbán klánra/gecitre is. Az ukránok pláne nem akarnak ruszki iga alatt élni, lavór' elvtárs. A szabadságukért harcolnak lavór' elvtárs és minden normális ember őket támogatja és nem a ruszki barbárokat. Ez van lavór’ elvtárs, lehet sivalkodni.
kereső
Csak emlékeztetőül:
Tudom, hogy ezerszer leírták már. Mégis vannak, akik nem tudnak róla. Vagy nem értik. Vagy nem akarják érteni. Leírom hát ezeregyedszer is. Ha valaki áthallást vél felfedezni napjainkkal, nem sokat téved...
Dejà vu… A „Békét, mindenáron!” híveinek becses figyelmébe.
Neville Chamberlain a müncheni egyezmény aláírása előtt, a következőket mondta a távoli országok háborújáról:
"Nem hiszem, hogy az Egyesült Királyságnak részt kell vennie távoli országok olyan háborújában, amely nem fenyegeti közvetlenül a nemzeti biztonságunkat."
Úgy vélte, hogy a briteknek a béke megőrzésére kell összpontosítaniuk, és hogy nem szabad belekeveredniük egy olyan háborúba, amely nem az ő érdekük.
A „béke érdekében” Csehszlovákiát a náciknak „odaajándékozó” müncheni egyezményről azt mondta: „békét hoz korunkra”.
Churchill a képviselőházban így válaszolt erre: „ÖN háború és becstelenség között választhatott. A BECSTELENSÉGET VÁLASZTOTTA, ÉS MEGKAPJA A HÁBORÚT.”
Megkapta. Nemcsak Chamberlain, hanem az egész világ: a II. világháborút…
Eladott Ország
@Őrnagy: Tényleg vicces, amikor az agresszor azon siránkozik, hogy a megtámadott fél nem azt akarja, amit ő. Sőt: akar valamit; amúgy is az ukránok miatt van az egész, mert visszalőttek. Semmi baj Lavór, majd Petike megvigasztal, meg levezetheted a feszültséget. Most még feszült Lavrov elvtárs, de már készül Moszkvába SzájÁrtó Kakadu Petya, majd jól lepippantja, és ettől Lavrov elvtárs sokkal jobban lesz! A nagy békeharcos Orbán a Szíjjártó nevű fullajtárjával együtt folyamatosan azzal kampányol, hogy az USA üljön le az oroszokkal egy asztalhoz, és kezdjenek el tárgyalni a békéről, mert csak ők tudnának megegyezni az Ukrajnában folyó háború befejezéséről, erre most mit mond Lavrov? Hogy az amerikaiak, és a nyugatiak ne szóljanak bele, mert semmi közük nincs a dologhoz. Akkor most nem Amerika áll a háttérben, vagy Orbán nem egyeztetett az orosz tartóival, hogy mit kell hazudnia? “Lavrov az ENSZ-ben: Ukrajna békeformulája "teljesen megvalósíthatatlan", a Nyugat meg jobb, ha nem segít.” Megvalósíthatatlan, mert az oroszok nem akarják visszaadni az elrabolt területeket. A nyugat, meg jobb ha nem segít, mert így bátorítaná az oroszok további terület rablásait. Megvalósíthatatlan, mert az oroszok nem akarnak békét. Putyin a régi Szovjetuniót akarja. Ha leveri az ukránokat, majd jön Kazahsztán és Moldova és az összes régi szovjet terület, ami nem a NATO-hoz tartozik.
csak úgy....
@Őrnagy: = egy gyógyíthatatlan elmebeteg,aki a múltban és minden szarba szeret turkálni és még a semmire is van valami bugyuta magyarázata ! :)
lampa laz
Ez a lábvizes lavor úgy beszél mintha nem ők támadták volna meg Ukrajnát. Jogosan védekezik baromarc, akár nyugati segítséggel is.
Annak idején Afganisztánban elvéreztetek. Mondhatnám, Rambó kiűzött onnan benneteket.
NKF
@Őrnagy ,teljes mértékben igazad van! A gyagyás köcsögökkel nem kell foglakozni!
Lavrovnak jók a nyilatkozatai! Az amcsik eddig még buktak mindenhol!
csak úgy....
@NKF: szegény 0rbán,én csak sajnálni tudom a buta,tudatlan csöcseléi miatt...,mint pld. miattad! :)
Alfa
az ügyeletes zakkant kecskebaszók védik a terrorista oroszokat..lavort orbánt...@Maccska: @NKF: @Őrnagy:
qunta
@Horizont: 11:16
Elöljáróban : én is sajnálom ezt nagy öldöklést és pusztítást. Mindez elkerülhető lett volna ha zselé ukrajna érdekeit nézi és nem amerikai gazdái parancsait hajtja végre. Az egész hajcihőért alapvetően a csicska eu ,zselé de legfőképpen a végletekig aljas usa a felelős.
qunta
@csak úgy...: 11.25
öreg, afganisztánba elöször ti kalandoztatok,amire véresen rá is baxtatok!
a vietnámi ,kóreai háborút is ti, a cccp.-s ruszkik okoztátok és eddíg mindenben benne volt van és lesz a mocskos mancsotok!
ti mindíg is szerettetek gyilkolni,még a sajátjaitokat sem kíméltétek soha!

1 afganisztán tévedsz először a britek voltak ott - később sem azh oroszok hanem a bolsevik szu seregei /ebbe beleértendő az ukik tömegei is/ voltak ott.
2 vietnámi háború. ebben kérdésben is tudatlan vagy. a franciák kezdték el , de dien-bien-phu - nál tönkreverték őket a bennszülöttek ekkor kezdte az usa átvenni háborút a franciáktól. a végét talán te is tudod ( bár nagy pénzt nem tennék rá )
3 korea - itt megint mellé fogtál.. a szu az usával az északi részt szállta + (36 fokig) a délt az usa. Az északiak kínai hadakkal harcoltak a dél ellen.
Azután a fajtátok következetesen összemossa a bolsi szu-t oroszországgal. Csak hogy tudd az 56-os forradalmat sem az oroszok verték le. A bevonuló bolsi had főparancsnoka ukrajnai volt. Ja és akrímet a félig meddig uki hruscsov ajándékoztza ukrajnának.
szóval 3 állítás 0 találat. gratulálok +buktál
Horizont
@qunta: 14:48
Tehát Putyin semmiért. Köszönöm nincs több kérdésem (sem).
qunta
@Horizont: 15.57
A tangóhoz, 2 kell. tehát putykó is felelős. Csak hát az usa mindenáron háborút akart. Nagyon örülök neki , hogy beletört a bicskája. Minél tovább tart ez a KH, a hoholok annál rosszabb feltételekkel köthetnek békét. Szlava P.!
Horizont
@qunta: De te még véletlenül se írtad ki Putyin nevét.
Sámannus
Afganisztánban először tik kaptátok be a cumit ha jól emlékxem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.