NINCS EBBEN SEMMI MEGLEPŐ: az édesapját ennél sokka kevesebbért menesztette!!! Nem ért egyet a német szélsőjobbosok deportálási terveivel. Marine Le Pen pártja, a Nemzeti Tömörülés ugyanabban a szélsőjobboldali frakcióban ül az Európai Parlamentben az német AfD-vel, de a francia pártvezető most csütörtökön mégis elhatárolódott a németektől, miután kiderült róluk, hogy a szélsőséges identitárius mozgalom vezetőjével és neonáci aktivistákkal egyeztettek arról, hogy milyen tömeges deportálások kezdődnének, ha hatalomra kerülnének.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A két szélsőjobbos EP frakció egyike sem igazán kedveli az orbáni metalitást!! =))
RonaGyuri
és közben:
Az értelmezési fogyatékosság újabb gyöngyszeme

azt mondanám, hogy economx.hu olvasta félre a politico.eu cikkét, de az az igazság, hogy „csak” tudatosan félre magyarázta

A derék portál az igencsak meglepő „Le Penben látják a megoldást a tiltakozó francia gazdák” címmel rukkolt elő. Arra hivatkozva, hogy ezt olvasták ki a „Farmers’ protests sweep France, seizing agenda before EU elections” cikkből. Azonban ott – ahogy pk is megírják csaj annyi van, hogy: „ A mezőgazdasági dolgozók elégedetlensége a szélsőjobboldali Nemzeti Tömörülés (RN) egyik fő kampánytéma lehet a júniusi EP választáson és Marine Le Pen pártjának a további erősödéshez vezethet ”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.