A holokausztról való megemlékezés mindennél fontosabb az antiszemitizmus növekedése közepette – írta Joe Biden amerikai elnök a holokauszt nemzetközi emléknapja alkalmából kiadott közleményében.

Az antiszemitizmus riasztó növekedéséről is megemlékezett Joe Biden

Az elnök elfogadhatatlannak nevezte, hogy a Hamász által tavaly október 7-én Izrael ellen végrehajtott támadása nyomán, amelyben zsidó embereket mészároltak le, az antiszemitizmus riasztó mértékben növekedett meg az Egyesült Államokon belül és kívül. "Nem emlékezhetünk a holokauszt zsidó túlélőire úgy, hogy közben némák maradunk, amikor zsidók ma ismét támadások célpontjai" – fogalmazott Joe Biden.

A közlemény szerint ezen a napon tisztelet övezi a túlélők bátorságát, valamint azok hősiességét, akik bátran álltak ki a nácik ellen és mindent kockára tettek annak érdekében, hogy ártatlan életeket mentsenek meg.

Washingtonban az emléknap alkalmából kétnapos rendezvénysorozatot tartanak az Egyesült Államok Holokauszt Emlékmúzeumában. Pénteken a vészkorszak néhány túlélője is részt vett az eseményen, és felidézte emlékeit, szombaton pedig filmvetítést tartottak.

Forrás: MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
@Shikari: S még mennyi fog meghalni! Pedig a szerelem nem ismer határokat!!!

kepfeltoltes.zapto.org/public/20240128105018_szerelem_51e945c3c2.jpg

Nekik még a házasság szentsége sem adatik meg, csak azért, mert más nép gyermekei!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ittott
a zsidók gondoskodnak róla, hogy utálják őket.
kereső
@Shikari: Ez csak domain, nem link.
Ez viszont az:privatbankar.hu/cikkek/szubjektiv/csak-eros-idegzetueknek-itt-van-mit-rogzitettek-a-kamerak-oktober-7-en-izraelben.html

Még annyit: 4-ből 3 palesztin helyesli az október 7.-én elkövetett barbárságokat.
kereső
@Shikari: Lehet, bár én a cnn-en nem találkoztam ezzel a bocsánatkéréssel- csak a folyamatos helyszini közvetitéssel., és a szemtanúk túlélők beszámolóva.
kereső
@Shikari: Akkor még nem, hiszen ezek akkor készültek, amikor a támadás lezajlott- közvetlenül azután készitette a cnn-gázai tudósitója a határ menti kibucokból. És nagyon sok felvétel készült, amit a támadók testkamerái készitettek- és ők hozták nyilvánosságra.
csak úgy....
az antiszemitizmus növekedése gyakorlatilag csak azt jelenti, hogy ismét elszaporodtak a gyogyósok - és ez itt nagyon jól látható! ezeket a pötschöket 1töl -1 ig genetikai vizsgálatra kötelezném, hogy a saját szemükkel láthassák,hogy mekkora korcsok!
kereső
@Shikari: Miért ajánlgatod nekem a kurucot, talán hitelesebb forrásnak tartod, mint a túlélők beszámolóját? Ne már!!
Vagy te is úgy vagy vele, mint a rajtakapott menyecske a hites urával? " Drágám, nekem hiszel, vagy a szemednek?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.