A Mi Hazánk Mozgalom elnöke kijelentette, pártja igényt tart Kárpátaljára.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Toroczkai diplomáciai csúcsteljesítménye. Vagy Orbáné az őhazájuk képében?
Van az a film, a Jószomszédi iszony. Ez is valami olyasmi, csak, amíg az egy fergeteges vígjáték, ez a véres valóság.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Toroczkai diplomáciai csúcsteljesítménye. Vagy Orbáné az őhazájuk képében?
Van az a film, a Jószomszédi iszony. Ez is valami olyasmi, csak, amíg az egy fergeteges vígjáték, ez a véres valóság.
Csizmás Kond
...na de mit üzent mert a zindexet nem tudom megnyitani...
Csizmás Kond
Valaki valahol elrontott valamit. Mi vagy Ön, esetleg a rendszer hibázott. Pontosan tudjuk, mit érez. Dühöngje ki magát, és térjen vissza a címlapra.
...én azt mondom bassza meg a anyját és dühében kösse fel magát aki abból él hogy rákattintunk minden szarságára és ilyen balfaszsággal köszöni meg.
Nessy
@Csizmás Kond: Azt üzente, hogy "pártja igényt tart Kárpátaljára"!
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: mit dühöngsz..?..a ti egyik pártlapotok...
kereső
Hááááááát, az indexról nem tudom meg, mint mondott az ukrán külügy, mert 404-es hibaüzenetet ad az oldal.
kereső
" Valaki valahol elrontott valamit. Mi vagy Ön, esetleg a rendszer hibázott. Pontosan tudjuk, mit érez. Dühöngje ki magát, és térjen vissza a címlapra."
Nyírfa
Remélem, mindenki kidühöngte magát, vagy Toroczkain vagy az Indexen, vagy is-is. :))
Mindazonáltal ilyen pofátlan üzenetet mint a zindexé, nem szoktak kiírni.
Csizmás Kond
@Nessy: Toroczkai kijelentése nyomán üzent a kormánynak az ukrán külügy...tehát nem mindegy...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...most józanodsz vagy most kezdted az ivást ?
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: te miről beszélsz..?..az index a tiétek, annyit is ér, azóta...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...miénk ???...pontosítanál ha megkérhetlek ?
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: kormánylap ,ner csöcsén lógó valami...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...ja és bennem valami kormányizét látsz...Pali ezt tényleg az ital csinálja neked...
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: nem piálok,...és végigszemlézve a hsz .- idet...ezerrel tolod a csúti korcs szekerét...,amivel nincs is semmi baj, ha a prosti srácokban, vagy valamelyik más ner kanálisban teszed,és nem itt...ott veregethetitek egymás vállát...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...elhiszem hogy nem iszol és én sem komolyan gondoltam csak illemből nem mondtam hogy hülyeségeket zagyválsz ezért hoztam szóba az italat. Képzelődsz és marhaségokat hiszel majd állítasz csakhogy írhass valamit. Neked aki nem a te értelmed szerint gondolkodik mindenki szar vagy fideszes vagy kormánypárti, Orbánpárti meg kitudjami...na ez a baj veled...akár a covidos időkben...csak te voltál az aki jobban és többet tudott a járványról mindenkinél...
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: és kinek lett igaza a covidnál...?...már csak " nátha " ahogy akkor is mondtam, és igazam is lett, már a covidnácik is úgy kezelik...,pedig állítólag " veszélyesebb variánsok " vannak ..és ami a politikát illeti...aki fideszes,az a szememben kevesebb egy csótánynál...és nem személyeskedve mondtam neked, amit...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Pali, te azzal tolattál hogy az oltással akarnak megölni mindenkit...
...na és miről állapítod meg valakiről hogy a fideszes, vagy valami más ?
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: egy írásomat mutass,ahol ilyet állítottam..." az oltással akarnak megölni mindenkit..."...várom-...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...csak nem képzeled hogy előkajtatok én bármit is három év távlatából...
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: akkor ne beszélj hülyeséget..
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ..ha te valamire visszaemlékszel az hülyeség ?
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: te rosszul emlékszel..sosem mondtam a vakcinárol hogy " gyilkolnak " vele...csak hogy hatástalan, és káros lehet...és az idő engem igazolt...
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: talán olvass utána hány per folyik kártérítések miatt, egészségkárosítás,stb ügyében...nem véletlenül nem vállalt semmi felelősséget a kipás pfizer az esetleges " mellékhatásokért "..
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Ezek nem bizonyitékok. A pfizerrel kapcsolatban elginkább olyan perek folynak amelyek a ki nem fizetett vakcinákról szól. Te hány olyan embert ismersz akinek az egészségében kárt tett az oltás vagy meghalt miatta, mert én nagyonsokat és közelieket is akik azért haltak meg mert nem adatták be idejében az oltást, sőt egy kollégám majdnem megőrült a láztól...és egyetlen olyan emberrel sm találkoztam akinek az oltástól lett volna mellékhatás vagy bármi.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: nos..én azokról a tárgyalásokrólbeszélek,amit civilek indítottak a kormányok ellen,mert a kipások szerződésben kikötötték ,semmiért nem lesznek perelhetők..,,de mindegy ,ahogy mondod ,elmúlt ,bizonyos emberek gennyesre keresték magukat ezen a kamun..
kereső
Azindextól még mindig nem tudjuk meg, hogy mit üzent toroczkainak az ukrán külügy...lehet, hogy semmit?, csak azindex már kitalálta, hogy mit fog üzenni?
verőce21
"Felszólítjuk a magyar kormányt, hogy ítélje el az ilyen felelőtlen kijelentéseket, amelyek aláássák a kétoldalú kapcsolatokat és nem felelnek meg a jószomszédi viszony szellemének" - ezt üzente.

Válaszul elő kell terjeszteni az "ukrán állampolgárok ingyenes orvosi ellátásának" felfüggesztését Magyarország területén. :)
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Az biztos hogy úgy a járvány mint annak az elhárítása előre meg volt tervezve...mindenkit átvertek államot embert mindent...és bár nem lehet megmondani mekkora az áldozatok száma mégsem próbál senki azokért perelni csak a pénzért.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: azért a tárgyilagosság kedvéért...a " halálos, veszélyes világjárvány " alatt a föld lakossága mintegy 300 millió fővel NŐTT!...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...ez szerintem kitaláció...a lakossági számot nem statisztikusi megállapítások alapján veszik hanem népszámlálással...márpedig a covid óta nem volt átfogó népszámlálási akció sehol.
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Pali ez kész átverés...:)...gondolod ahogy a kiskínai kibújik máris itt jelez számláló ?
Ma a világon, és hogy közelebbit mondjak itt európában olyan települések vannak ahol százával vannak ideiglenes okmányokkal élő emberek akik sehol nincsnek nyilvántartva...és akkor még nem is beszélhetünk indiáról, a fülöpszigetekről, amerikáról, afrikáról, ahol egyes helyeken azt sem tudják hányan élnek.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: nos...nézz utána...ez az oldal bizonyos algoritmussal számol..és adatai meglepően jól egyeznek az országok statisztikai hivatalainak számaival...ez a link egy összesítő oldal...de országonként is megnézheted...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...algoritmusból alakult érték nem valós érték hanem elképzelt, szabályokon alakult eredmény.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: mégis stimmel...az országos lebontás hivatalos statisztikán alapul...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Az ilyen szabályok csak arra jók, hogy egységesítsék a gyakorlatot. pl bécs -bp távolság 240 km viszont az tulajdonképpen nem jelent semmit mert az attól függ mivel teszed meg az utat és annak a függvényében időben van távolság nem km-ben vagyis a távolság nem méter hanem óra.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: és ez most hogy jön a népességhez..?:)
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...sehogy csak a számolási izét akartram érzékeltetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.