Az M1 szakértője szerint bulvárkérdés Magyar Péter feltűnése, ezért nem foglalkozik vele a külföldi sajtó. Az nem tűnt fel neki, hogy a Reuters vagy a BBC már egy hónapja is írt róla, ahogy konzervatív lap is. Az M1 Ma este című műsorában is Magyar Péter kedden reggel nyilvánosságra hozott hangfelvétele volt a téma, amihez a szinte állandó vendégnek számító ifj. Lomnici Zoltánt, a Századvég tanácsadóját hívták be.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Lomniczi és Lánczi a jogvégzett ikerpár elit szülővel a háttérben ontják a zseniális meglátásokat.
simmering73
Mert ha a mértékadó sajtótermékek megemlítik Magyarországot, az csak a keresztapa és a fidesz rémtetteitől hangos.
RonaGyuri
Ifj. Lomnici szerint a világ,

pontosabban az egyik fő CÖFKA, a Századvég tanácsadója és az M1 kiemelt szakértője mit olvasott, illetve mit nem a szeronte „mértékadó külföldi sajtótermékek”-ben

Az M1 Ma este című műsorában is Magyar Péter kedden reggel nyilvánosságra hozott hangfelvétele volt a téma, amihez a szinte állandó vendégnek számító ifj. Lomnici Zoltánt, a Századvég tanácsadóját hívták be. Több más tőle megszokott sületlenség mellett arra vetemedett, hogy: „Talán nem véletlen, hogy nem vették át mértékadó külföldi sajtótermékek ezt az egész ügyet, pedig már egy hónapja zajlik.”
A telex.hu csak úgy kapásból:
„az Euronews, a AP amerikai hírügynökség, a Politico vagy a Reuters hírügynökség.”,
illetve
„a BBC például már február 14-én is beszámolt róla a pedofilüggyel kapcsolatban, egy nappal korábban pedig a Reuters írt Magyar színrelépéséről és a Partizánnak adott interjújáról, hétfőn pedig a brit Guardian közölt portrét a politikai mozgalmat is beígérő Magyarról, de az Egyesült Államokban inkább konzervatívnak számító Fox News is átvette az AP egyik Magyarról szóló hírét.”!
RonaGyuri
@Pusztai: elit??? nem már még a NER-elit is erős túlzás! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.