Az előző két részben Harkov és Herszon szemszögéből nyertünk némi betekintést az Ukrajnában zajló állami szintre emelt népirtásról. Természetesen ezek a történések nem csak itt, hanem számos más Ukrajna területén lévő városban és faluban is tömegessé kezdenek válni. Az orosz nemzetiségű civilek által lakott területeken "természetesen" sokkal nagyobb intenzitással. A képsorok, a videók és a beszámolók teljes valójában nem mutatják meg, nem is mutathatják meg a valós helyzetet. A TV2 Tények interjújában TV2 Tények interjújában - a fősodratú médiához szokatlan módon - kendőzetlen őszinteséggel beszélnek ukrán állampolgárok a valós ukrajnai helyzetről. Ők a napokban menekültek át Magyarországra, de még itt, számukra biztonságos környezetben is csak arcuk kitakarásával vállalták a beszédet. Az interjú nagyon tanulságos, elég annyi, hogy az általuk ismert statisztikák alapján, valamint saját ismerőseik, barátaik halálából okulva úgy látják, hogy 3 óra a várható túlélési esélye egy...

Feltöltő: novara1920
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisTehen
"3 óra a várható túlélési esélye egy frontra küldött civilnek"
Őrnagy
@KisTehen: Túlzott optimizmus. Akinek nincs szerencséje akár 5 percen belül meghalhat.
@RonaGyuri Gyagyás: Menj oda Gyagyás és mutass "jó" példát, hogy érdemes meghalni az USA geopolitikai érdekeiért, és a korrupt ukrán milliárdosokért.
KisTehen
@RonaGyuri: .

tanulj az elvtársaidtól:

"Már nem kell élned meg halnod a hazáért "
propeller.hu/itthon/4001792-mar-nem-kell-elned-meg-halnod-hazaert-legalabbis

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.