A 34 éves Tamara Volohova korábban modellkedett is. Össztűz alá került a Marine Le Pen vezette Nemzeti Tömörülés, ugyanis a párt biztonsági tanácsadója egy állítólagos orosz ügynök, aki korábban modellkedett is – írja a The Telegraph. A brit lap szerint a 34 éves Tamara Volohova azzal hozta kellemetlen helyzetbe a jobboldali pártot, hogy azt ígérte, ha kormányra kerülnek, megtiltja a kettős állampolgársággal rendelkezőknek, hogy kulcspozíciókat töltsenek be.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbán ezt ügyesebben csinálja, igaz kormányon

telegraph.co.uk: „Marine Le Pen party’s security adviser is an alleged Russian agent
France’s National Rally has been employing former model Tamara Volokhova, a dual national and alleged ‘agent of influence’”

www.telegraph.co.uk/content/dam/world-news/2024/06/26/TELEMMGLPICT000126789819_17194158344880_trans_NvBQzQNjv4BqqVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwekapBZ1c_8650LP5YH00zA.jpeg?imwidth=680

Le Pent már egy ideje azzal vádolják, hogy túlságosan is jó viszonyt ápol az orosz elnökkel. Le Pen korábban reagált ezekre, azt állítva, hogy semmilyen kapcsolatban nincs Putyinnal, akivel életében csak egyszer találkozott.
Bezzeg a mi népünk szemefénye, aki nem csak fogadott prókátora, de utolsó csatlósa is az orosz birodalmi törekvéseknek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.