Felázott a Pancho Aréna gyepje, nem tudták megrendezi a mai Puskás Akadémia és a DVSC-TEVA mérkőzését a labdarúgó OTP Bank Ligában.

A 29. forduló nyitótalálkozójára a felcsúti Pancho Arénában került volna sor 19 órától, Bognár Tamás játékvezető azonban úgy ítélte meg, hogy nem lehet futballozni a felázott pályán. A játéktéren a nagy esőzések miatt a kezdés tervezett időpontjában állt a víz, ráadásul továbbra is esett az eső.

A játékosok nem is mentek ki melegíteni a szokott időben, majd a bíró 18.50-kor ellenőrizte utoljára a játékteret, és akkor döntött a halasztásról.

Az esőt felszárítani úgy sem tudod
A szelet megfordítani úgy sem tudod

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ma reggel beszélgettem elvakultan fideszhívő anyukámmal. Boldogan mesélte, hogy, idézem: "öcséd ma megy arra a meccsre, amit az 0rbán egy gyenge csapata játszik a Kósa Lajos profi csapatával" (ennyit tudott felfogni belőle). És ő is megnézi, én is nézzem meg a Duna tévén este a meccset. De, mondom, lehet, hogy elmossa a meccset az eső! Mire anyukám: á, ott olyan különleges és nagyon drága a talaj, a műfű, a technika, vagy mi, ami elvezeti a vizet.
Hány ennyit a különleges, nagyon drága technikáról.
Csak szegény öcsémet sajnálom, a 100 forintos jegyár a töredéke az odautazás költségének, és most potyára ment oda. Hacsak nem ezt az univerzális pályát hirtelen át nem alakították uszodának. Ha van eszük, ezt tették.

Anyunak ma különben is rossz napja volt. Elvittem neki az 0rbán által a postaládákat teleszórt eu-s kampánykiadványát, azt a szép fényes, az 0rbánnak a parlamenti választásokon is kiplakátolt agyonretusált fényképével díszített baromi drága felhívást, hogy tiszteletet Magyarországnak, meg csak a fideszre szavazzon címűt. De az lehetett ezzel a baj, hogy nem rikító narancssárga volt a kiadvány, hanem igencsak vörös színű. Így aztán anyukám azzal a mozdulattal, ahogy kinyitotta, már több darabra is tépte szét és dobta a kukába, hogy őneki ilyen szemét nem kell. Néztem is, hogy imádott 0rbánját tépdesi, aztán arra gondoltam, hogy a hirtelen a vörös háttér előtt állót Bajnainak vagy Gyurcsánynak nézhette. Egyelőre nem világosítottam fel, hogy kit is tépett szét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karaj
@bakegya: Ezt a viccTOR kifejezést még nem ismertem. :-) Jó !
Dr. Felipe
Nem csodálkoznék ha kiderülne hogy az alácsövezésre szánt pénzek is a csuti mészárosnál kötöttek ki.
Desischado
@soljanka: Neked is el kellett volna menni! Sajnos, sokan nem értették meg, hogy most össze kellett volna fogni, hogy le tudjuk váltani a rabló bandát!
bakegya
@karaj: a mi ragozó nyelvünk sokmindenre használható,sajátos,de sajnos mégse értjük egymást akkor sem amikor életbevágóan hasznos volna sem.
"Virágnyelvet"ismernek más népek is,de a miénket -én csak-akkor használom ki amikor kutyaszorítóba kerülök-és káromkodni-de seggberúgni is ingerem lenne a témával együtt az illetőt is aki erre rákényszerít!
bakegya
@dr. prédikátor: rendesen beúsztattak minket ezek,de csak egy bányagödörbe és a sok marha még ennek ellenére is élteti a vicc-tort és bocskayba bújtatott hóhéraink!
bakegya
@nyanya001: hát ezt nem bírom én sem megemészteni-LIBA NINCS,DE EGYESEKNEK MÉGIS DAGAD A MÁJUK!!!-még az öngóloktól is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.