A miniszterelnök Facebook-oldalán napok óta csend honolt, de a riói olimpia parádés magyar kezdését már nem bírta szó nélkül hagyni.

Először Szász Emesének gratulált:

Hosszú Katinka győzelméhez is volt hozzáfűznivalója:

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
nem bírta szó nélkül hagyni. ???

lenyúlja mások munkáját!
eugen4402
Szerintem ez így korrekt. Orbán stábja nagyon jól tudja, hogy két ilyen világraszóló magyar siker esetén a gyors gratulációnak mekkora propaganda-értéke van...
vonotok
Ezzel még nagyobb szar ember lettél a szememben.
Ludmilla
eddig csak a labdakergetőkre figyelt,már ez a dicsőség is kell nekiaztán magasról leszarta a vízi sportot
bencemacska
Érdekes, OV-nál ez is nem az úszó, hanem a tréner sikere, mert az a férfi!!!
Szerintem a gyerekeit sem a felesége szülte - szerinte - hanem ő!!!
oncogito
@bencemacska: azért azt szerintem elismeri, hogy a felesége szülte. Ő döntött, a "kulimunkát" meg a nőre bízta...
oncogito
A minimum, hogy gratulált.
De azért tanuszodát nem fog Felcsútra építtetni...
bencemacska
@oncogito: igazad van, nem voltam precíz.
Azt akartam hangsúlyozni, hogy nem megszülni kellett azokat a gyerekeket, hanem megcsinálni!!!-:)))
Eriksson
@bencemacska: Mint T-nek K-t. És learatni a babérokat.
bencemacska
@Eriksson: Biztos, hogy nagy szerepe van T-nek, de egy miniszterelnöknek nem szabad ennyire "macsónak" lenni, és azt ilyen nyíltan hirdetni!!!
Eriksson
@bencemacska: Ezen már ne vitatkozzunk, hogy mit lehet és mit nem egy miniszterelnöknek egy fb. oldalon. :))))
bakegya
Nem bír magával...rossz reklám ez Katinkának!D
oncogito
@bakegya: - miért lenne? A régi, neves olimpikonjaink, világbajnokaink Kádár idejében is elismertek voltak, Kádár is gratulált nekik, de az mit sem von le a dicsőségükből.
Nem politika, ez sport.
Csodálkozó
Üzengessen a varacskos-orbáncos vén durva anyjának!
bakegya
@oncogito: hááááát érdekes "sportos "megközelítés az eszmefuttatásod-de nálam ez a húsz fillér úgy esik le,mint amikor azt mondja az időjárást előrejelző...attól fúj holnap a szél ,...mert a fák mozognak!...D
Orsos vicctor ugyanis soha semmit nem csinált még önvisszahatásos értékkovácsoló számítás nélkül-ERŐBŐL ÖSZTÖNÖS ÉRZELMEI MINDÍG ÉS MINDENKIN TÚLÁRADÓAK ÉS KIVÁLTSÁGOT KIKÖVETELŐEK...jó politikus önmérsékletet képes gyakorolni és időzítve.
Kádár -szerény ember volt-alaptul.tekintve,nem említhető egy napon orbánnal.
oncogito
@bakegya: - a fák rendszerint, legtöbbször attól mozognak, hogy fúj a szél. ;-)
De bizony jelenleg a témában említhető egy napon Kádár és Orbán.
Nem akarom hosszabban fejtegetni így vasárnap dél táján, de egy átkos múltú vezető és egy átkos jelenű vezető dicsérete említhető, értékelhető, vagy éppen figyelmen kívül hagyható egy napon.
Ezért kellene attól függetlenül örülni és büszkének lenni az eredményekre, hogy kinek hízik a mája ettől.
bakegya
@oncogito: jól van,örülök...hogy életük végéig kitarthatjuk őket,az én a családom adójából!!!-de csakkk orbános törvényes törvénytelenséggel,MINT PL A plagi-pali.
Cicamama55
Én természetes dolognak tartom, hogy Orbán Viktor is együtt él az olimpiai eseményekkel és örül a magyar sportolók sikereinek. Mi is ezt tesszük! Legalább adódnak helyzetek, amikor a magyarok is egyszerre tudnak valaminek örülni! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Tódor
Csutigeci! Mindent elkövettetek ellene, a fasszopó gyárfás haveroddal együtt, különösen, hogy Katinka megmutatta a világnak, hogy pont leszar benneteket. Mivel nem focista, nem nagyon támogattátok a felkészülésben sem, annál többet áskálódtatok. A te gratulációd olyan, mint a svédasztal sarkán egy darabka szar. Rohadj meg te dák cigány.
justhpeter
Sajnálatos, hogy nem tudunk még a sporttal kapcsolatban sem elvonatkoztatni a politika gyalázatos szereplőitől. Mindkét aranyat élőben néztem, de közben egyetlen mocskos politikus nem jutott eszembe. Amikor magyar aranyéremről van szó, ki nem szarja le Orbánékat ? Nem ők nyerték és nem is az ő pénzükből lettek ezek a sportolók támogatva.
Rózsika Hatházi
Jó, kis gratuláció! "Na, ezzel megvolnánk." Vitya! (azért nagybetűvel, mert mondatot kezdtem, nem a tisztelet jeléül) Ha, végre elhúzol a balfenéken, nagyon sokan mondják majd, na, ezzel is megvolnánk. Sőt, eddig is meglettünk volna. Mármint nélküled, ha érted?
bencemacska
@oncogito: Nem a sportolók teljesítményéről vitatkozunk, hanem OV fb bejegyzéséről.
(Elnézést, böffentéséről, mert köztudott, hogy nem ismeri a tabulátort, azt KM kezeli!)
nemkati
@oncogito: Én egyszer szélcsendben felmásztam egy fára, és az ág alattam lemozgott a földre. (meg én is)
kkalman
Ez a véglény jobb lenne, ha meg sem szólalna. Egy esetet kivéve, amikor a lemondását jelenti be.
nemkati
@kkalman: Szerintem 0rbán nem szólalt meg, nem mondott semmit. legfeljebb szólt Fannykának, hogy : írj valamit a nevemben, de ne sokat, és legyen benne pár angol szó is.

@karma1: @Ludmilla: @Tódor: -nak van igaza, már a megszólalás sem az övé, pláne hogy nem fociról van szó, és a nyaloncával, Gyárfással messze nagy ívben lesz@rták amit Katinka az edzésmódszerek megújításáról javasolt, hát Katinka megmutatta, hogy nemhogy ezek nélkül is mire képes, hanem hogy ezek nélkül sokkal többre képes!
Desischado
@vonotok: Drága barátom, nem tévedtél el egy picit? Ez ember?! Ez?!

Érdekes, mikor Katinka szóvá tette, hogy milyen körülmények között kell készülniük, akkor lapított, mint sz@r a fűben, most meg pofátlanul részt kér a dicsőségből?! Hiába, ritka, mocsok egy féreg!
karma1
@nemkati: Mert azt viszont nem felejtik el, hogy az el-einstandolt uszo VB-re mennyi pluszt penzt lehet szetosztani az erre legalkalmasabb gyarfassal... (Mar 10 milliarddal haladtak tul az eredeti koltsegvetest)
gyarfas meg az egesz uszoszovetseg kizarolag erre jo... Meg egy olimpian hasznalatos startkovet se tudtak megepiteni a sajat uszoiknak, hogy legalabb azon tudjanak gyakorolni... Mennyibe kerulhet egy ilyen valojaban? Pedig ferfi uszo kerte, asszem a Gyurta David? (Mar erre nem emlexem, de valamelyik most versenyzo fiu kifogasolta ezt.)
Jozefina
orbán meg az ő facebook oldala kész röhely!!! Egy mukkot nem írt rá soha azt feltételezem!!! Valami hű rabszolga irogathat rá néha-néha!!!
bögöbö
Ezzel jelzett a kormánysajtónak, hogy engedélyt ad Katinka magasztalásához.
Bringás
Nagyon elegáns volt a Miniszterelnök Úrtól és lovagias!
Gratulálok Orbán Viktornak, egy nagy ember nagy lelkéhez!
nemfideszes
@karma1: Ha még csak 10 milliárddal! De az eredetileg 8 milliárdra tervezett projekt jelenleg úgy fest, hogy a végére eléri a 90 milliárdot... és ezek akarnak "olcsó" olimpiát rendezni 774 milliárdból...
Rózsika Hatházi
@Bringás: Tán, orbánviktor úszott világcsúcsot? Vagy ő edzette Katinkát? Vagy az úszósportba tette a milliárdokat? Nem stadionokba? Én tudom rosszul?
Bringás
@Rózsika Hatházi: Azt is megtehette volna, hogy hallgat, de ő, mint az ország első embere gratulált Katinkának! Szép volt tőle!
Rózsika Hatházi
@Bringás: Hát, az a gratuláció, hogy : na, ezzel is megvolnánk, tényleg igen elegáns volt. Olyan miniszterelnökös. Fogadni mernék, hogy a saját vállát is hóttra veregette.
Bringás
@Rózsika Hatházi: Örülök Katinka győzelmének és elegáns volt a Miniszterelnök Úrtól a gratuláció! Nem kell ebbe többet belegondolni!
nevemnick
@Bringás: 08:57 a miniszterelnök ,,kis" m, és nem az ország első emberének kellene lennie, hanem Magyarország polgárainak vezetőjének, annak ami nem.
egyvandor
Gorbán
"... Ezzel megvolnánk. ..."
Gorbán is úszott?
Aki suttyó az suttyó.
silber13
@Bringás: Na igen, ez az " Ezzel megvolnánk" szöveg bemutatja a a csúti szélhámos igazi arcát, a mérhetetlen bunkóságot és az intelligencia teljes hiányát!
micfild
@Jozefina: szerintem.. azt sem tudja mi az a facebook. orbán sötét mint a legmélyebb verem. de mindenre vannak nyaloncai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.